Preturi reinnoire hosting nelimitat

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Cuprins

Preambul

  • EuroDomenii, in calitate de afiliat HostMonster, nu este răspunzător pentru schimbările intervenite în politica de preţuri a furnizorului de servicii HostMonster, după primul an de găzduire.
  • In schimb, analizând evoluţia preţurilor pe piaţa internaţională de hosting din ultimii ani, se poate observa un trend descendent.

Preturi reinnoire serviciu hosting nelimitat

  • Lista de preturi de reinnoire serviciu hosting nelimitat o regasiti aici : HostMonster Renewal Pricing. In principiu este vorba de $8.95/mo, cu un dolar mai putin de pachetul echivalent de la Hostgator
    • Note: You may see a reduced price on the HostMonster main page. These prices are for your initial hosting term only, and everyone must renew at the regular price at that time.

Modalitati de plata reinnoire gazduire

  • Dacă clientul nu dispune de credit card sau cont Paypal şi optează pentru reînnoirea serviciului prin EuroDomenii (plată directă în Romania), reînnoirea se face cu 30 de zile înainte de expirarea serviciului.
  • La costurile HostMonster se adaugă comisionul EuroDomenii de 5 euro +TVA si diferenţele de schimb valutar.Pentru a evita acest comision, vă recomandăm să obţineţi din timp un card de credit valabil sau să vă autorizaţi un cont PayPal.
    • Acest comision se adauga pentru ca, in al doilea an, EuroDomenii nu mai poate sa va subventioneze promotinal, pentru ca primeste doar un comision de afiliat unic, in primul an.
  • vezi si Modalitati plata hosting nelimitat

Recomandari pentru obtinerea de discounturi si la reinnoirea serviciului

Pentru a oferi clienţilor noştri reduceri, HostMonster.Com foloseşte cookie-uri pentru monitorizarea traficului generat de bannerele şi butoanele cu logo-ul HostMonster.com afişate de clienţii noştri pe site-urile web. Pentru fiecare nou client care s-a înregistrat la HostMonster.Com prin intermediul unui site-ul web al clientului, clientul nostru primeste un discount de creditate... mai multe detalii

Unelte personale
Trusa de unelte