Modalitati plata hosting nelimitat

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Cuprins

Solutii de plata

 • Indiferent de modalitatea aleasa, plata pentru pachetul de hosting nelimitat se efectueaza in avans.
  • Rezervarea fara plata in avans se aplica doar pentru inregistrarile de domenii de internet fara pachet de hosting.

Clientul achita pretul hostingului subventionat de 3 euro/luna direct la EuroDomenii

 • Pentru a beneficia de pretul subventionat de 3 euro/luna fara TVA in primul an de hosting *Mai departe EuroDomenii plateste in numele dvs. la HostMonster
 • Daca plata serviciul de hosting nelimitat se face prin EuroDomeni la pretul subventionat de 3 euro/luna, in avans pe 1 an, nu este permisa restituirea banilor in 30 de zile.

EuroDomenii achita via Paypal la HostMonster

 1. EuroDomenii achita pretul integral al hostingului, in perspectiva obtinerii comisionului de afiliat de 65USD in termen de 90 de zile de la sign up. Vezi: definitia signup A signup is counted when a customer first clicks on an affiliate referral link, completes the signup process and stays active for 90 days.
  • Daca EuroDomenii nu ar achita via Paypal, ci prin credit card, in momentul in care se preda contul de hosting nou creat clientului, acesta ar putea sa aiba access la datele de card EuroDomenii. Desi exista o prezumtie de incredere in orice client, plata prin Paypal in cazul acesta reprezinta o masura de securitate elementara, pentru protectia tuturor clientilor nostri.
  • A nu se confunda cu reinnoirea serviciului peste un an, cand clientul are acces exclusiv la contul lui, dupa schimbarea parolei, iar plata prin propriul credit card direct catre HostMonster este 100% sigura si confidentiala.
 2. Clientul achita doar costul redus al hostingului ( datorita subventiei suportata de EuroDomenii)... mai multe detalii
 3. In cazul in care, in termen de 90 de zile, clientul ar solicita restituirea banilor, conform termenilor HostMonster, EuroDomenii ar pierde comisionul de afiliat si ar fi nevoit sa retraga subventia acordata anterior clientului.

Clientul achita diferenta de bani catre EuroDomenii

Clientul achita direct la Hostmonster prin credit card sau paypal la pret redus

Modalitati de plata reinnoire gazduire web nelimitata

Unelte personale
Trusa de unelte