Zencart download

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Zen Cart

Zen Cart este un Content Management System (CMS), premiat in nenumarate ocazii, care te ajuta sa construiesti magazine virtuale. In plus, Zen Cart este o solutie Open Source disponibila tuturor, gratuit.
Zen Cart este folosit peste tot in lume, de la mici site-uri de vanzari pana la aplicatii web complexe.

Instalare

Se instaleaza foarte usor , urmarind instructiunile de pe site chiar si de catre cei cu foarte putine cunostinte de programare web. Pentru cei ce doresc un magazin cu Zen Cart dar nu pot instala singuri , oferim Suport .
Odata instalat Zen Cart este o aplicatie foarte prietenoasa chiar si pentru utilizatorul non-tehnic. Astfel,dupa instalare veti avea o interfata numita ADMIN o gasiti la www.domeniuldvs.ro/admin si una denumita CATALOG adica site-ul efectiv la www.domeniuldvs.ro .
Din Admin controlati tot site-ul cu tot ce inseamna un magazin virtual: adaugare/eliminare produse , creare promotii si produse speciale, adaugare pagini/continut si multe multe alte optiuni care acopera practic toate nevoile unui magazin virtual. Odata conectat aici cu numele si parola alese de dvs puteti incepe crearea,administrarea si controlarea magazinul efectiv,fara sa aveti nevoie de cunostinte speciale de programare web.
Pentru partea de design si customizare a site-ului gasiti pe internet o comunitate mare de utilizatori Zen Cart care contribuie constant cu adaugiri si imbunatatiri. Astfel,veti gasi pe internet o multime de template-uri si module absolut gratuite si usor de instalat pentru a putea creea site-ul exact asa cum doriti. Vezi Resurse .
Zen Cart este o solutie perfecta pentru a incepe comercializarea pe internet repede si fara investitii mari,fara sa fie nevoie sa platiti webdesigneri si programatori.
Principalul atu al Zen Cart este ca va ofera control absolut asupra fiecarui detaliu ce tine de magazinul dvs virtual.
Cu Zen Cart puteti incerca comertul virtual fara sa fie nevoie de investitii prea mari.


Zencart download

Download free: Zen Cart 1.3.5
Program destinat site-urilor care vand produse online
Marime: 3.79 Mb Licenta: Freeware Cerinte: Linux Pret: - Autor: The Zen Cart Team
DOWNLOAD

Sursa

Unelte personale
Trusa de unelte