Youtube in wordpress

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Eroare Internet Explorer + Youtube + Wordpress

Internet Explorer Youtube Wordpress Error

Cei care folosesc platforma Wordpress sau Drupal, sigur au facut cunostinta deja cu eroarea asta de compatibilitate. Se pare ca Internet Explorer 6 are un bug care il impiedica sa “citeasca” corect paginile web in care apar embeduri pentru videoclipurile de pe Youtube.

Cu ocazia asta, imi cer scuze fata de cititorii sau vizitatorii ocazionali dormdeieri.com care n-au reusit sa acceseze blogul datorita erorii. In mod normal, nu eu ar trebui sa-mi cer scuze, Microsoft ar trebui sa-si ceara scuze, dar sansele sunt slabe. Banuiesc ca din partea lor ar fi util un patch, nu doar scuze.

Solutia este simpla, dar totusi destul de primitiva.
Din codul de embed Youtube trebuie sters TOT ce este in afara tagurilor <embed> [...] </embed>.

De exemplu, codul asta …

<object width=”425″ height=”355″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/qPE2fHs5-_I”></param><param name=”wmode” value=”transparent”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/qPE2fHs5-_I” type=”application/x-shockwave-flash” wmode=”transparent” width=”425″ height=”355″></embed></object>

Trebuie sa arate asa …

<embed src=”http://www.youtube.com/v/qPE2fHs5-_I” type=”application/x-shockwave-flash” wmode=”transparent” width=”425″ height=”355″></embed>

Problema rezolvata. Vizitatorii care folosesc Internet Explorer 6 nu vor mai avea zile fripte datorita erorii de mai jos. Toata lumea e fericita si citeste cate un blog :)

Internet Explorer Youtube Wordpress Error

</div>

This entry was posted on Sunday, January 4th, 2009 at 9:34 pm and is filed under Development, Material Educativ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can [#respond leave a response], or trackback from your own site.

SursaPostare directa de la YouTube la WordPress, fara interfata blog

Postare directa de la YouTube la WordPress, fara interfata blog

Postarea unui fişier video pe un weblog sau site se poate realiza direct de pe platforma [http:// YouTube], fără a copia si adăuga codul de integrare al filmului (adică, embed code).
Nu e nevoie să accesaţi în prealabil pagina de la WordPress,

11111.jpg

de exemplu, totul se poate realiza prin intermediul YouTube. Este necesar un cont la YouTube, apoi înregistrarea blog-urilor pe care le deţineţi.

Pentru a înregistra un blog sau un site la YouTube (care este o platformă de video sharing) trebuie să urmaţi paşii: accountblog posting settingsadd a blog/siteedit video posting settings (fig.1 şi fig.2).
Video sharing-ul se poate face pe foarte multe site-uri, bloguri sau spaţii sociale precum: Orkut, MySpace, Facebook, Live Spaces, Fark, Mixx şi multe altele, fără a 222222.jpgdeţine un cont YouTube. Însă pentru blog-uri precum WordPress sau Blogspot aveţi nevoie de înregistrarea în prealabil pe YouTube.
Paşii de urmat pentru transmiterea unui articol cu un conţinut video direct de la YouTube sunt: sub clipul video apare optiunea “more share options”;alegeţi apoi spaţiul social sau blogul pe care doriţi să postaţi; completaţi titlul şi adăugaţi textul pe care îl doriţi publicat pe blog; la final apăsaţi în josul paginii “Post to blog” (fig.3 şi fig.4).

Film cu webcam Logitech Ultra Vision/16.09.08 ↓↓↓


Video postat direct de pe Youtube la WordPress ↑↑↑

33333.jpg

Transmiterea de articole cu video integrat se poate face astfel doar utilizînd interfaţa YouTube, fără deschiderea paginii de la WordPress sau Blogspot. 4444441.jpg

Voi reveni cu un articol privind utilizarea butonului VodPod şi WordPress (integrat în toolbar, la browsere) şi care face posibilă postarea oricărui film video de pe net , direct pe blog sau alt spaţiu social pe care îl deţineţi.

Vizitaţi-mă şi la:
http://www.youtube.com/romuluscristea

Unelte personale
Trusa de unelte