Wordpress theme

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Cuprins

Wordpress Theme

 • Dacă vă daţi pe net de ceva vreme, mai devreme sau mai târziu, aţi avut de a face cu "ăi mai mari web developeri" care se ofereau să vă pune online un site pentru o sumă oarecum mare pentru ceea ce ofereau. Dacă aţi fost inteligenţi aţi refuzat propunerea, dacă nu, asta e, trebuie să mânce şi gura lor, ghinion!
  Dacă ai, să presupunem, o mică firmă şi vrei prezenţă online - which is a must and very trendy these days! - ai mai multe posibilităţi. Nu ai habar şi atunci apelezi la acei nene care se pricep cu adevărat, nu la puştuilache retarzi, sau, dacă ai ceva cunoştiinţe tehnice, foloseşti wordpress ca CMS pentru siteul companiei tale. "Da, dar wordpress e blog, nu CMS!" vor spune unii dintre voi. Eh, un pic de răbdare, explicăm imediat ce şi cum.
  De asemenea, şi în acest al doilea caz, există mai multe variante: te apuci frumuşel şi urmezi tutorialul Website And Matching Blog Using WordPress As CMS: Easy As Pie!, foarte detaliat şi simplu de implementat, sau, mai simplu pentru leneşul din tine, instalezi tema WP Full Site, o temă creată special pentru acest scop.

  WP Full Site îţi oferă posibilitatea de a avea o pagină statică pe index, customizarea (formularul de contact, sidebar, numărul de telefon din header, sloganul) este relativ simplă pentru cineva care a editat măcar o dată un fişier php, şi, pentru cei care au oarecare idee despre cum arată şi cu ce se mănâncă un editor grafic, ţi se oferă fişierul PSD al temei. Mai pui la socoteală şi miile de pluginuri existente care pot transforma în fel şi chip wordpress şi deja te gândeşti că ai putea avea un magazin online ataşat, o galerie foto a proiectelor firmei şi câte şi mai câte. Enjoy it, people!
  Notă: Cei care mi-au trimis mailuri vor trebui să mai aştepte câteva zile un răspuns, probabil până luni, mi-aş dori o zi de 36 de ore pentru luna decembrie - poate aşa dorm şi eu vreo 4-5 ore!; veţi primi un reply, doar că mai durează. Mulţumesc de înţelegere.
  Promoveaza-ti si tu articolele folosind Blogoree.ro Bligg!
  Poate te mai intereseaza:
  Wordpress Theme : Options Theme
  Wordnewz Wordpress Theme
  Brightnews Wordpress Theme
  Wordpress Theme : Corporate Sandbox
  Simple Balance Free WordPress Theme

  Sursa


Premium Wordpress Themes

World News Wordpress Pachetul

Strong grafic şi prezenţa mărcii este important cu blog-uri, care sunt greu de conţinut. Această temă se creează o puternică impresie, deoarece o mare antet showcases uşor personalizabil grafic. Uşor de Personalizare şi este perfectă pentru blog-uri din toate nise si subiecte. Ca un autor, antrenor, sau de vorbitor, este important să se ţină legătura cu cititorii dvs., şi de clienţi. Nu există nici o modalitate mai bună decât cu o comunitate condusa de blog. Cu aceasta vi se va putea ajunge la mai mulţi oameni, şi creşte afacerea dumneavoastră!

Marketing Wordpress Pachetul

Dezvoltaţi-vă de afaceri deja existente sau de a începe o nouă cu stilul nostru de blogging & atelier veţi avea competenţe pentru a creste afacerea dumneavoastră la noi culmi!
MarketingVision nu este doar un alt WordPress temă, pentru că e făcut pentru tine. Flexibil de proiectare şi de structură permite seemless branding menţinând în acelaşi timp o toread uşor de debit şi de profesionalism.
Fiind un internet marketing este supremă că aveţi un bun site pentru a capta conduce, autoritatea construiască, şi să crească dvs. de abonat de bază. Cu mvTheme a putea face acest lucru şi mai mult! Chiar şi cel mai modest `newbie` o poate face cu nostru profesional blogging atelier! De mvTheme are conţinut atent stabilite să se ocupe de o mulţime de conţinut, dar care să fie uşor de citit. Acesta este motivul pentru tema noastră este perfect pentru dvs. reviste online.

Web 2.0 Tematica Pachetul

Nu utilizaţi plictisitor liberă WordPress teme mai. Această temă se va permite sa de a transforma blog-ul dvs. cu o interfata usor de navigat, bloc de publicitate şi multe alte facilităţi pentru a vă bucura de cititoare de blog-ul dvs. experienţă. Ia de calitate a unui Premium Wordpress Tematica fără de preţ!
Nu vă faceţi griji despre cititorii experienţă cu blog-ul. Fiţi siguri că blog-ul arată bine în toate browserele majore. Nu pierde cititori, atunci când nu aveţi prea.
Oferta de publicitate blocuri de pe blog-ul dvs. pentru a începe de luare a veniturilor cu blog-ul. Cu scopul de a va primi Blogging Pentru profiturilor e-carte pentru a începe a face mai mulţi bani.

Cool Wordpress Pachetul

Ia-o abordare unică pentru a blog-uri cu acest excelent conceput Wordpress Design, care este uşor să Customize şi daţi câteva branding la orice Blog. Această temă de sport un grafic Heavy Web 2.0 Footer care este foarte popular.
Clead & parte coduri HTML / CSS pentru a face editarea foarte usor. Usor de a personaliza WP cod, care este pe deplin wigdet gata pentru toate blog-ul utilizatorului de a se bucura.
Simplu si rapid procesul de instalare. Doar folosi FTP pentru a copia Tematica peste dosar şi să-şi activeze în tabloul de bord de Wordpress. Ia două secunde!

Trendy Wordpress Pachetul

Folosirea elementelor de cele mai recente tendinţe WordPress tema de proiectare şi de aplicare a acestora de calitate. Un aspect trendy coloana 2 Pagina de layout cu minunat şi uşor de utilizat navigare bara laterală, care utilizează în mod eficient javascript
Sursa

Cea mai buna Premium WordPress Tema de iThemes toate!

 • Aici este un secret. IThemes este aproape terminat cu cele mai bune nostru premiuim temă de WordPress vreodată! Se numeşte Flexx Arhitect şi de opţiuni vor fi de pe un perete! Ne-am dorit sa-ti dau un denunţător arunca o privire la aspect, pe care va cunosc doar de ce am folosi numele de "Flexx" atunci când este eliberat.
  Nu putem spune toate informaţiile încă, după toate, este un secret, dar putem să-ţi spun acest lucru:
  Nu vor fi de trei iniţiale de scheme de culori (albastru, roşu, şi negru)
  Nu vor mai fi ceva nou-nouţ de funcţionalitate pe care le-am construit de la sol pentru a vă oferi o flexibilitate de a face ce vrei cu tema
  Nu va fi o sumă foarte mare potenţial de machete
  Nu vor fi suplimentare de versiuni specifice de nise de a pieţelor şi
  Nu vor mai fi câteva noastra de dezvoltatori şi prieteni care vor fi capabili de a obtine Arhitect Seria înainte de restul lumii are acces la ea!
  De iThemes echipa salivating este de a obţine liberul de vamă pentru că asta-l include atât de multe lucruri pe care clienţii noştri şi de fani au fost de vise.

  Sursa
Unelte personale
Trusa de unelte