Wordpress posts

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Wordpress post to pdf plugin

Astăzi vă prezint ultimul plugin din seria celor utile, dar nu prea complicat de configurat, cum au fost de altfel şi cele de zilele trecute.
Dacă mă citiţi folosind browserul şi nu din feedreader aţi observat probabil că a apărut, mai nou, posibilitatea de a primi pe mail un articol. Introduci adresa de mail şi câteva minute mai târziu, de obicei imediat, primeşti articolul formatat corect formatat şi cu encodingul corect. Am încercat mai multe, unele aveau probleme cu loadul produs pe server, altele nu aveau encodingul corect şi nu am timp de stricat pluginuri. Aşa că am ajuns la Wordpress post to pdf plugin ce face treaba, offsite şi rapid. Nu necesită nici un fel de configurare, doar activaţi şi atât! Există şi varianta de widget plugin, dacă vă interesează, ce poate transforma toate articolele din ecranul curent într-un fişier pdf, util pentru posturile dintr-o anumită categorie, de exemplu.
Mai multe puteţi afla de pe PDF Creator , de unde puteţi downloada gratis şi nişte software foarte util şi, important, gratis. Enjoy it, people!
Sursa

Unelte personale
Trusa de unelte