Wordpress plugin

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Cel mai bun Wordpress Plugins razie

În timp ce lucrează cu Wordpress impliment la site-ul nostru, am dat peste multe plugin-uri pe care vă recomandăm verificat dacă foloseşti Wordpress pentru un blog sau pentru un CMS (Content Managmenet System). Şi aici este o regula pentru a practica întotdeauna - copie de siguranţă, de rezervă, de rezervă. Have fun blogging.
Adauga la Orice: Aboneaza-Button Să cititorii abona la blog-ul dvs. utilizând orice cititor de alimentare.

Akismet Una dintre cele implicite plugin care sosesc cu WordPress, dar trebuie să o activaţi. Akismet controale comentariile dumneavoastra împotriva Akismet serviciu web pentru a vedea dacă acestea arata ca spam sau nu. Ai nevoie de o cheie API WordPress.com să-l folosească. Aveţi posibilitatea de a revizui de spam-ul este în conformitate cu capturile "Comentarii". Noi considerăm acest lucru, cel mai bun de prevenire a spam-ul plug-in.
Toate in unul singur SEO Pack Optimizează automat Wordpress blog-ul dvs. pentru motoarele de căutare (Search Engine Optimization). Optimizează Wordpress blog-ul dvs. pentru motoarele de căutare (Search Engine Optimization).

Bookmark Me Un simplu şi lumină plugin pentru a adăuga marcaje sociale (chiar şi non englez) butoane pentru a posta si pagini.

Broken Link Checker Verifică-ţi posturi de legături şi de lipsă de imagini şi vă anunţă de pe tabloul de bord în cazul în care există sunt găsite.

Custom Field Imagini Foarte uşor să administraţi şi să afişeze imagini de oriunde folosind personalizat domenii. Bună pentru a adăuga o imagine la fragmente.

Easy Gravatars Adauga Gravatars (imagine icoane) la comentarii, fără să fie nevoie de nici o modificare la tema fişiere. Doar activa, şi aţi terminat!

flickrRSS Acest plugin vă permite să uşor afişa Flickr fotografii pe site-ul dumneavoastră. Aceasta susţine de utilizator, pentru a stabili, favorit, de grup şi de comunitate photostreams. The plug-in este relativ usor de instalare şi configurare prin intermediul unei opţiuni panou. Aceasta are, de asemenea, sprijinul pentru o imagine de cache situat pe server.

Global Translator Traduce automat un blog în 34 de limbi străine (engleză, franceză, italiană, germană, portugheză, spaniolă, japoneză, coreeană, chineză, arabă, rusă, greacă, olandeză, norvegiană, ...) de ambalaj patru online motoare de traducere (Google Motor de Traduceri , Babelfish Motor de Traduceri, FreeTranslations.com, Promt). Dă opţiuni pentru dezactivarea limbile în care credeţi că nu au nevoie de o parte şi de cele mai bune, acesta afişează o imagine link (flags) în loc de link-uri text pentru traducere.

Google XML Sitemaps Acest lucru va genera un plugin compatibil sitemaps.org harta site-vă de WordPress blog care este sprijinit de Ask.com, Google, MSN Search şi Yahoo. Aceasta este o trebuie să aibă, dacă doriţi blog-ul dvs. pentru a vă deplasa până la indexul Google. Foarte recomandat.

NextGEN Galerie Un NextGENeration Galerie foto. Vrei sa construiasca o galerie de fotografii cu uşurinţă şi de stil\’ În opinia noastră, aceasta este cea mai bună.

Register Plus Îmbunătăţeşte dvs. de inregistrare Page. Adauga Custom Logo, parola Câmp, Invitatie Codes, Disclaimer, Captcha Validation, e-mail de validare, Utilizator Moderarii, Profil Domenii si multe altele.

Cautati Unleashed Advanced motor de căutare, care oferă textul integral caută peste posturi, pagini, comentarii, titluri, şi de adrese URL. Căutările se ia în considerare nici un fel de date adăugată de alte plugin-uri, precum şi toate rezultatele de căutare sunt evidenţiate de context. Puteţi, de asemenea, în evidenţă sosite de la căutări populare motoare de căutare.

SEO Friendly Images SEO Friendly Images este un plug-in care de optimizare Wordpress automat actualizări toate imaginile cu buna ALT şi TITLUL atribute. Dacă imaginile nu au ALT şi TITLUL deja stabilit, SEO Friendly Images le va adăuga în funcţie de opţiuni care l-aţi stabilit. În plus face acest post W3C/xHTML valabil, de asemenea.

Subscribe2 Subscribe2 prevede un abonament de management şi sistem de notificare prin e-mail pentru WordPress blog-uri care trimite notificări prin email la o listă de abonaţi când publica conţinut nou pe blog. Plaintext extras,
plaintext plin post sau
HTML plin post.

WordPress.com Statistici Melodii de opinii, posta / pagina de opinii, referrers, şi de clicuri. Solicită un WordPress.com API-cheie.

WordPress a bazei de date \* WP-DB-Backup vă permite să vă uşor backup bază de date WordPress tabele. Puteţi, de asemenea, de rezervă alte tabele în aceeaşi bază de date. \* Foarte recomandat.

WP-DownloadManager Adaugă un simplu download manager pentru a vă WordPress blog.

WP Ajax Edit Comments Admin permite utilizatorilor şi pentru a edita comentariile lor inline. Admin şi editori pot edita toate comentariile.

WP e-commerce WP de e-commerce pentru coşul de cumpărături plugin WordPress este un elegant uşor de utilizat în totalitate a inclus sistemul de coş de cumpărături aplicare adecvate pentru vânzarea dvs. de produse, servicii şi taxe sau online. Funcţionează cu multe IPNs inclusiv Paypal & Google Checkout.
Sursa

Wordpress - Plugin pentru a traduce data in limba romana

 • Mai devreme cineva era intereast de modalitatea prin care data afisata de wordpress sa fie tradusa in limba romana. O solutie ar fi editarea fisierului \wp-includes\locale.php
  Il deshideti cu un editor text si modificati acolo denumirea lunilor si a zilelor saptamanii.
  Daca nu vreti sa va complicati am realizat un plugin care traduce automat data in limba romana atat pentru articole cat si pentru arhive. Astfel in loc de June, July, August, September, etc… va aparea scris frumos Iunie, Iulie, August, Septembrie…
  Pluginul este foarte usor de instalat si folosit: nu trebuie decat sa il dezarhivati in directorul de pluginuri (de obicei wp-content/plugins/) si apoi sa il activati din panoul de control.
  Dupa activare va aduce un aspect mai prietenos si va ajuta intr-o mica masura si din punctul de vedere al pentru motoarele de cautare.
  De acum il puteti downloada folosind pagina oficiala a pluginului de pe wordpress.org
  Sursa
Unelte personale
Trusa de unelte