Wordpress

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Cuprins

Wordpress

Ce este wordpress

Probabil ca stiti deja foarte multe despre wordpress: este un script open-source (gratuit) de blog publishing, extrem de popular, avand o comunitate extrem de dezvoltata, care va poate ajuta in orice moment. Folosind wordpress ca script pentru blogul dvs, deja ati facut o alegere mai mult decat buna.
Wordpress este un script scris in php, avand nevoie si de o baza de date MySql, dara asta nu inseamna ca dvs trebuie sa aveti cunostinte avansate de programare php si lucru cu baze de date (deci stati linistiti, e chiar mai simplu decat v-ati putea inchipui)
Wordpress - instalare, free plugins, free templates
Poate ca sunteti deja familiarizati cu platforma wordpress, totusi, pentru cei ce sunt noi si vor sa folosesasca wordpress ca script de blog, am sa dau cateva resurse interesante (pentru inceput):

Instalare wordpress

  • download ultima versiune wordpress: download wordpress
    tutorial instalare wordpress: how to install wordpress audio video tutorial (mai explicit decat de atat chiar nu se poate: prctic veti invata pas cu pas cum se instaleaza scriptul worpress)
    Teme (template-uri) wordpress gratuite:
    Theme-wordpress.net - o selectie deosebita de teme wordpress gratuite, cautare dupa preferinte, test run (previzualizare tema in browser), download gratuit/
    Wordpress themes - teme gratuite pentru wordpress, listate dupa popularitate, cele mai votate, etc.

Plugin-uri wordpress

Peste 1600 de pluginuri wordpress listate dupa mai multe criterii; multe din pluginuri sunt absolut necesare pe blogul dvs, unele sunt poate doar interesante. Vizitati wordpress plugins, cea mai mare baza de date cu pluginuri wordpress. In cu rand voi adauga recomandari cu cele mai utilizate si mai utile pluginuri pentru wordpress.
Sursa

La ce este bun Wordpress ?

Unii ar zice doar pentru blogging . Nimic nu este mai fals , Wordpress este un CMS , pentru cine nu stie wordpress este un Content Management System

Ei bine wordpress este subestimat in partile acestea de lume , in Romania este folosit in 95% doar pentru blogging . In US am vazut adevarate site-uri web 2.0 cladite pe platforma wordpress , este adevarat trebuie o munca destul de considerabila la tema . Practic acesta este marele secret , tema face totul.

Lumea Wordpress este plina de oameni binevoitori care au creat mii de pluginuri si teme atragatoare , ce iti poti dori mai mult de atat , adevarat majoritatea acelor pluginuri sunt pentru blogging , dar daca stii unde sa cauti vei gasi exact ce vrei .

Wordpress este bun la multe , nu e bine sa tragi concluzie inainte sa incerci tot ce poate oferi. Exista acel basm cum ca un site bazat pe wordpress nu vor rezista la un val imens de vizitatori , din nou foarte fals . Daca lasi instalarea de wordpress asa cum este binenteles ca blogul tau va cadea la primul spike in trafic , in mainile potrivite un blog wordpress poate deveni un adevarat devorator de trafic .

La ce este bun wordpress ? La foarte multe !

Sursa

Wordpress SEO

  • Acum, de ce toată lumea este de cotitură pentru WordPress\’ Ai auzit de Wordpress fiecare acum şi apoi. Nu ştim ce s-a întâmplat, dar, brusc, toata lumea este de cotitură pentru a blogging-ul şi blog-ul la mai multe mijloace de WordPress. Corporaţii, persoane fizice, companii de medie, Servicii ... toată lumea este de cotitură pentru a WordPress aceste zile.

De ce Wordpress si SEO

Wordpress este o platforma de blog puternic. Şi motoarele de căutare, precum Google dragoste WordPress. Şi dacă au trecut dvs. de clasa a cincea, atunci probabil sunt un guru-ul de WordPress.
Da, a facilita utilizarea şi versatilitatea este motivul principal de ce toată lumea a îmbrăţişând Wordpress. Şi cu siguranţă, Google iubeşte WordPress (blog-uri pentru care contează.)
Deci acum ai o mare piaţă a produsului, o mare de servicii de a oferi, şi ştii că lumea este tinta, astfel încât în cazul în care nu începe cu tine\’
Două lucruri. Wordpress si SEO. Cu un puternic ca platformă de blog Wordpress, chiar şi un mai puternic factor de SEO numit, nu este oprirea de tine. Puteţi începe de vânzare pentru oricine în lume şi ai pieţei site-ul de la dreptul public.

SEO pentru Wordpress

Optimizare pentru Motoare de Cautare, ca s-ar putea să ştiţi deja, este o tehnică care vă vor ajuta să obţineţi mai mult de expunere şi vizibilitate online, de pe diferite canale prin intermediul site-ul dumneavoastră.
Cu SEO, lumea ta se-vă audienţa.
Sunt plecat de zile, atunci când l-aţi creat o pagină de Web şi de aşteptat de zile pentru a-l indexat în Google şi în lume sa te cunosc. Cu putere de SEO, puteţi destul de mult în lume, să ştiu părerea dumneavoastră în doar o chestiune de ore sau minute.
Dacă aveţi un site web WordPress, cât de uşor este să-l de pe Google\’
Interesant cauză. Acum, cu toată puterea de Wordpress, este foarte usor pentru tine de a presupune că tot ce trebuie sa faci este ca du-te de blog, şi ia lumea în mâinile dumneavoastră.
Nu chiar.
Dacă aveţi un blog WordPress înfiinţat, acesta poate fi mai uşor pentru tine de a veni la început rezultatele de pe Google, dar dacă nu-l abordare ştiinţific, cu măsurători în loc, atunci nu cred chiar de rang de pe a zecea pagina a Google.

Deci, ce e nevoie pentru a rang înalt de pe Google

Wordpress SEO + + Minunat de conţinut, cu unele adaugă puţin hardwork pot lucra minuni! Şi, de fapt, asta e tot ce trebuie sa ridicat pe locul pe Google.
SEO pentru Wordpress
SEO pentru WordPress nu este racheta ştiinţă. Este, de fapt, diferit de alte strategii de SEO că poate părea confuz. Dar dacă încerci să-l înveţe şi, e uşor.
Ei bine, dacă vrei să studiu o serie de lucruri, verifica unele din articole le-am scris.
- Ultimele SEO pentru Wordpress ghid
- SEO anumite trucuri pentru Wordpress blog-ul dvs.
- SEO pentru Wordpress Plugin-uri la rangul de mare
De asemenea, verificaţi această categorie SEO.
Deci, cum pot folosi pentru a Wordpress SEO drumul meu pana la început în rândurile Google\’

Ei bine, sincer, nu există formule despre asta. Totul depinde de natura site-ul dvs., dvs. de conţinut, dvs. şi vă strategie de timp.
Wordpress are un set de caracteristici care vă va ajuta ca unelte SEO. Desigur, Wordpress este în mod implicit, SEO prietenos, dar sunt câteva lucruri de care aveţi nevoie pentru a avea grijă de.
Categorii, tag-uri, Sitemap-urile, titlurile paginilor, meta informatiei, de conţinut duplicat, Pagina de pornire umplutură, Pagini, structura site-ului, Plugin-uri, totul se încheie până în proiectarea unei strategii bine rotunjite. Şi când te scufunda în detalii, Wordpress vă oferă mai multe opţiuni şi de configuraţii pe care le puteţi obţine confuz.
Desigur, lăsând lucrurile la un expert este cel mai simplu mod de a merge despre. Dar, de asemenea, să avem în vedere că, există câteva lucruri un SEO nu poate face, dar este de până la tine. SEO-o pot da cele mai bune platforma Wordpress cu cel mai bun design si SEO prietenos vă urmări SEO măsurătorile de proiectare a conţinutului care vă vor ajuta să ajungă la început de Google. Dar din nou, totul depinde de ceea ce sunt şi despre ceea ce vrei de la rangul.
Dar, in comparatie cu alte platforme de blog, Wordpress este cel mai bun pachet disponibil de azi, este SEO prietenos, este configurabil pentru a ajunge la sumar de SEO de succes şi poate chiar să fi dezvoltat într-un CMS. Nu cred că nu există nici o altă platformă disponibilă astăzi ca Wordpress că posedă acest potenţial.
Dacă doriţi mai mult ajutor pe Wordpress SEO, închiriere de mine.

Sursa

Unelte personale
Trusa de unelte