Website Builders

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Website Builders

AVANTAJE WEBSITE BUILDER

Creaza pagini web atractive

Prin sistemul de editare online puteti creea in cateva minute siteul, aveti la dispozitie o serie de templaturi ca si design in care aveti libertatea completa de a customiza continutul dupa preferinte .

Creeaza intro flash pentru website

Editorul online flash va ofera posibilitatea de a selecta un model de intro flash pentru site. Puteti modifica culoarea, imaginile, sunetul si textul care apare in aceasta animatie flash.

1100 + designuri unice si peste 15.000 de optiuni

Pentru a avea un site perfect adaptat proiectului aveti la dispozitie peste 1100 de templaturi pe care le puteti folosi in creearea siteului , in total va oferim peste 15,000 de optiuni prin care puteti modifica aceste templaturi . Puteti modifica imaginile, textul, numarul de pagini.

Creeaza si administreaza complet un web blog

BlogZone este ultima generatie de modul de blog fiind extrem de simplu de folosit si administrat, nu este nevoie de instalarea altor softuri suplimentare pentru a avea un blog in website

Creeaza un shop online

Shop Wizard iti da posibilitatea prin pachetul E-Commerce sa creati imediat un shop online pentru a vinde produsele companiei dvs. Puteti administra si adauga cu usurinta produsele pe site, preturile si imaginile . In acest sistem de Shop se poata integra si posibilitatea de plata cu cardul.


Creeaza un album foto complet

Prin Photo Album Editor aveti posibilitatea sa adaugati pe site un album foto, puteti uploada , selectiona si afisa online pozele dvs. Fiecare poza poate fi asociata unui album si poate avea o descriere.

Includere bannere in site

Puteti incorpora in site bannere atat pentru o strategie de marketing cat si pentru reclamele platite de diferite firme care isi vor afisa reclamele pe siteul dvs.

Optimizare pentru motoarele de cautare

Prin aceasta aveti posibilitatea de a adauga meta-taguri sau informatii precum keywords care sa va ajute siteul in indexarea mai rapida a siteului in motoarele de cautare.

Pagini atractive in website

Aveti posibilitatea de a adauga in pagina diferite scripturi gata functionale cum ar fi : calendar, hit counter, carte de oaspeti, liste de email , harta siteului , si multe altele.

Upgrade la un pachet mai mare oricand

Puteti trece la un pachet mai mare cu mai multe beneficii in orice moment fara sa fie afectat siteul.


Sursa


Ai nevoie de un site in Flash \’
Construieste-l gratuit aici !

Fa-ti online, un site web gratuit chiar acum, folosind CabanovaXL flash site builder. Este extrem de usor de folosit, drept urmare vei avea un super site in Flash intr-un timp record !
Sursa


  1. soholaunch icon Soholaunch 4.9.3.19
  2. concrete5 icon Concrete5 55.2.RC.2

BlueVoda Website Builder 7.7

Sistem de operare:|Windows all Versiune fisier:|7.7 Homepage fisier:|http://www.vodahost.com/
Descriere:BlueVoda Website Builder este o aplicatie cu care se pot crea pagini Web extrem de simplu prin drag&drop. Nu este necesara cunoasterea limbajului HTML. Include template-uri, o galerie de imagini, fundaluri si antete pentru pagini Web.


Unelte personale
Trusa de unelte