VtigerCRM

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

VtigerCRM

Vtiger-crm.ro.jpg
 • Bine aţi venit în lumea vtiger CRM, o aplicaţie puternică de management al relaţiilor cu clienţii care oferă instrumentele şi funcţionalităţile necesare creării şi menţinerii unei imagini clare asupra clienţilor, de la primul contact până la achiziţie şi, ulterior, la procesele post-vânzare.
  Cu ajutorul modulelor pentru vânzări, marketing şi servicii pentru clienţi vtiger CRM oferă o soluţie rapidă, flexibilă şi economică care garantează îmbunătăţiri considerabile ale fiecărui proces de business. Cu această soluţie puteţi să creaţi relaţii mai strânse cu clienţii şi să atingeţi noi niveluri de rentabilitate.
  Pe acest site veţi găsi în principal două lucruri:
  Oferta noastră pentru servicii vtiger, inclusiv pentru găzduirea acestei aplicaţii
  Sprijinul unei comunităţi în continuă creştere de utilizatori vtiger din România prin intermediul unui wiki şi al unui forum

  Sursa


vTiger CRMvTiger CRM este o aplicatie Open Source, construita pe principiul [# LAMP] / [# WAMP] si alte proiecte Open Source, fiind destinata in principal firmelor mici si medii.

vTiger imbina avantajele solutiilor Open Source, cum ar fi Apache, MySql, PHP, SugarCRM si ofera utilizatorului final posibilitatea de a gestiona cu succes provocarile afacerii de zi cu zi, precum Sales Force Automation, Help Desk, cataloage de produse, furnizori, cataloage de pret, oferte comerciale, comenzi, facturi, rapoarte si tablouri de bord.

detalii

Unelte personale
Trusa de unelte