Roundcube webmail

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Roundcube webmail

RoundCube este un sistem relativ nou webmail care le-am avut ochi pentru o perioada de timp, iar acum am ales să-l instalaţi pentru clienţii mei. Roundcube este un stil simplu si curat sistemul e-mail, care funcţionează excelent şi este în mod clar frumos alternativă decât SquirrelMail care încă mai arata ca ea se face la domiciliu în mamei garaj la sfârşitul 80talet. În plus, există RoundCube on cPanel.htm un excelent ghid pentru a instala
Sursa


Ce facilitati pentru email ofera CPanel?

CPanel permite gestionarea tuturor aspectelor legate de email (adaugarea, stergerea, modificarea conturilor, gestionarea listelor de discutii, setarea filtrelor spam, etc.).

Datorita flexibilitatii CPanel este posibila combinarea mai multor optiuni: de exemplu, puteti defini un autoresponder care sa trimita un mesaj de genul "Nu sunt disponibil. Te voi contacta foarte curand.", un "forwarder" care sa trimita mesajele primite catre contul dvs. de email de pe Yahoo si un filtru spam care sa blocheze toate emailurile care au in campul Subject combinatia "bani gratis".

Puteti citi emailurile dvs. atat online, cat si offline.

Pentru citirea email-urilor online exista 3 variante: Horde, RoundCube si SquirrelMail. Sunt 3 sisteme webmail robuste care permit citirea, salvarea email-urilor, definirea unei agende precum si alte operatii de baza. Diferenta dintre Horde si un client de email offline (The Bat, Outlook) este ca in primul caz operatiile se realizeaza online si in general clientii de email ofera mai multe facilitati pentru gestionarea email-urilor.

Utilizarea Horde, RoundCube sau SquirrelMail este optionala. Puteti de asemenea utiliza o combinatie online/offline - atunci cand nu aveti acces la computerul personal puteti citi email-urile online, iar de pe computerul personal puteti folosi Outlook. CPanel va genera automat fisierul de configurare pentru Outlook. Este suficient sa descarcati acest fisier in computerul propriu si sa il rulati.Sursa

Unelte personale
Trusa de unelte