Plugins for wordpress

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Cuprins

50 Best WordPress Plugins

Gestionare WordPress Comentarii

Abonare la comentarii - permite cititorilor de a primi notificări de comentarii noi care sunt detaşaţi la o intrare.
WP AJAX Edit Comments - permite utilizatorilor şi administratori pentru a edita comentarii pe un post inline folosind AJAX.
Inchide Old Posts - închide comentarii pe vechiul DB posturi, fără nici o întrebare.
WP Grins - vă permite să puneţi Clickable Smileys pe posta comentarii şi de forme.
WordPress pe pager Comentarii - permite comentariu paginare. Utile pentru cei foarte popular blog intrări primesc multe comentarii.
Live Comment Preview - cel mai simplu mod de a trăi Previews comentariu pe site-ul dumneavoastră.
Arata Top comentatori - Încurajarea mai multe discutii de la cititorii dvs., prin afişarea lor numele şi numărul de comentarii pe care le-au făcut recent la bara laterală.

MyAvatars - arată MyBlogLog lui avatars în comentariile dvs.
Comenteaza gust - trimite un multumesc e-mail pentru a vă prima dată comentatori.
Favatars - afiseaza favicon asociat cu site-ul web al commenter.
Brian\’s Threaded comentarii - adaugă un \’Răspundeţi la acest comentariu "se leagă de fiecare comentariu. Face mai usor pentru oameni pentru a răspunde la comentarii şi de a discuta mai bine.
Dofollow - vă permite să eliminaţi atribut nofollow de la comentarii.
OpenID Comentarii pentru Wordpress - permite utilizatorilor să lăsaţi comentarii utilizarea lor OpenID.
Opţiuni extinse pentru comentarii - vă permite să comutaţi comentarii şi / sau ping pe jos sau de loturi de posturi existente.
Ia Comentarii recente - afişează fragmente din cele mai recente comentarii şi / sau Urmăritori care au fost postate de articole în blog-ul.

Stop WordPress Spam

Akismet - blocuri de spam inteligent, comentarii. Verifică-ţi comentarii faţă de Akismet serviciu web pentru a vedea dacă acestea sunt de spam sau nu.
Spam Karma 2 (SK2) - este un anti-spam plugin pentru WordPress a insemnat pentru a opri toate formele de automate de blog spam efort, în timp ce restul de cât se poate de discretă pentru regulate commenters.
Rau - este un set de scripturi PHP care previne spambots de la accesarea site-ul dvs. de analiza cererile lor efective HTTP şi compararea acestora cu profiluri de la cunoscut spambots.

WP-formular de contact cu protecţie spam - creează un formular de contact de pe blog-ul dvs., prin care cititorii dvs., putem contacta cu usurinta.
Defensio de filtrare a spam-ul este un serviciu web pentru a bloca spam de comentariu.
Digital Fingerprint - util pentru detectarea conţinut furt.

Expert WordPress SEO

Google XML Sitemaps Generator - creează un sitemap de toate obiectele de pe WordPress blog. Ajută la Google şi alte motoare de căutare index fiecare articol ai scris.
Permalink Redirect - răspunsurile un redirect 301 permanent, dacă este solicitat URI este diferit de la intrare (sau arhivei) Permalink. Acesta este utilizat pentru a se asigura că nu există decât o singură URL-ul asociat cu fiecare intrare de blog.
Toate in unul singur SEO Pack - optimizează dvs. Wordpress blog-ul pentru motoarele de căutare (Search Engine Optimization).
Head META Description - Inserare HTML descriere META tag-uri, folosind post fragmente.
Punerea în aplicare a www. Preferinţa - Păstraţi-vă vor ajuta permalinks executare de către dumneavoastră, nu-www sau da-www preferinţă şi va strip off index.php de la capetele de URIs.
Quick META Cuvinte cheie - se va adăuga automat Cuvinte cheie META tag-uri pentru fiecare post, pe baza categoriile în care articolul este categorizată.

Easy WordPress de navigare

Entries Related Posts - returnează o listă cu intrări legate bazate pe active / pasive potriviri de cuvinte cheie. Creşterea de pagină orientate legate de furnizarea de conţinut.
WP-PageNavi - adaugă o pagină de navigare mai avansate pentru a Wordpress, care este foarte utilă pentru navigare pe index şi categorii de pagini.
Tot - abbreviata toate posturile de când vizite pe mai multe pagini de post. De ajutor pentru a crea Extensibile posturi rezumate în Wordpress. Se combină cu mai puţin, care se schimbă de (mai mult ...) aşa că link-ul afişează întregul post, nu doar în parte, după "mai multe".
Redirecţionare aleatorie - vă permite să creaţi un link la un post aleatoare pe blog-ul. Să cititori StumbleUpon parcurge într-o manieră asemănătoare.
Lightbox JS Plugin - utilizat pentru a suprapunere de imagini de pe pagina curentă în ordinat Javascript-powered overlay popup.
Pagina de start Fragmente - Oferă flexibilitatea de a utiliza ambele completă şi fragmente de posturi de pe pagina de start.
WordPress Mobile Edition - afişează o interfaţă concepute pentru un dispozitiv mobil, atunci când vizitatori vin la site-ul dvs. de pe un dispozitiv mobil.
Popularitate Concurs - ţine cont de dvs., categoria şi arhiva opinii, comentarii, Urmăritori, etc. şi le utilizează pentru a determina care dintre posturi sunt cele mai populare.
Extended Live Arhiva - pune în aplicare o dinamică, AJAXified modalitate de a săpat în arhivele un blog.
Site-uri de aterizare - Atunci când este prevăzută de vizitatori pe site-ul dvs. de la un motor de căutare, se demonstrează că acestea legate de posturi de a lor de căutare de pe blog-ul.
Clean Archives - proiectat pentru a vă afişa arhiva listingurile într-un loc curat şi uniformă moda. Se enumeră Luna / an, a doua zi a lunii de articol a fost publicat, în titlul articolului, precum şi numărul de comentarii care au fost făcute pe fiecare articol.
Custom Query String - să stabilească numărul de posturi (interogări personalizat) pentru fiecare pagină de pe site-ul dvs., cum ar fi categorii, arhive, sau paginile cu rezultate de căutare.
KB Advanced RSS Widget - un WordPress widget, care vă oferă controlul complet asupra modului RSS sunt analizate pentru bara laterală.
Adeziva - vă permite să vă faceţi de posturi "lipicioase", astfel de posturi care vor rămâne în partea de sus a paginii.
Permalinks Migration Plugin - în condiţii de siguranţă a vă schimba Permalink structură fără a încălca vechi link-uri către site-ul dvs., care afectează sau motorul dvs. de căutare clasamentele.

Interactive WordPress Posturi

Share This - vizitatorii dvs. vă permite să vă adăugaţi post la diverse site-uri de marcare socială, sau de a trimite un link-ul prin e-mail la un prieten.
Digg this - detectează link-uri primite de la dvs. pentru a digg.com WordPress post şi afişa automat un link inapoi la digg post, în care oamenii să digg povestea ta.
Delicious Cached + + - foloseste-a construit în MagpieRSS motor de funcţii pentru a crea o lista a celor mai recente marcaje del.icio.us pe un cont, de la RSS feed, păstrarea în cache a hranei pentru animale în baza de date.
WP-Notabili - afişează o serie de pictogramele de mai jos fiecare post care permite cititorilor să vă trimiteţi cu uşurinţă la mai multe marcare şi site-uri de social networking.
WP-E-mail - permite oamenilor de a recomanda / trimite WordPress blog post / pagina unui prieten.
WP-PostRatings - AJAX adaugă un sistem de evaluare pentru WordPress blog post / pagină.
EasyTube - vă permite să uşor embed YouTube şi Google Video, folosind o simplă etichetă.
Twitter Updater - trimite automat un statut Twitter Twitter actualizare pentru a-ţi cont atunci când vă veţi crea, publica, sau edita WordPress post. Mai multe plugin-uri cele mai bune Twitter.

WordPress Admin instrumente de gestionare

WordPress a bazei de date - La cerere, copie de siguranţă a vă WordPress database. Înapoi la blog-ul de astăzi.
WP-Supercache - o modificare a WP-Cache care produce fişiere HTML statice.
Serie Categorii - foarte uşor să administraţi masa Categorisirea de posturi care se potrivesc cu diferite criterii. Putere vă editaţi categorii.
PodPress - adaugă o mulţime de caracteristici proiectate pentru a face WordPress platforma ideală pentru găzduirea un podcast.
TinyMCE avansată - adaugă 16 plugin-uri pentru a TinyMCE, a WordPress WYSIWYG editor. Adaugă peste 40 de noi butoane la bara de instrumente, care este acum două rânduri, plus un ascunse rând.
Exec-PHP - permite php în interiorul tag-uri de conţinut sau extras de posturi şi pagini pentru a fi executat doar ca de obicei în fişierele PHP.
Dropper foto - vă permite să adăugaţi fotografii gratuit (Flickr / Creative Commons) la blog-ul dvs. de posturi, fără a lăsa Wordpress.
Wordpress Reporter - vă permite să vizualizaţi cu uşurinţă Google Analytics şi FeedBurner rapoarte in WordPress administrare domeniu.
WordPress.com Stats - Melodii de opinii, posta / pagina de opinii, referrers, şi de clicuri. Solicită un WordPress. Com API-cheie.
WP Tiger Administration - Utilizeaza puterea de a manipula CSS2 funcţionalitatea de WordPress administrarea zonei
Admin meniu - elimină necesitatea pentru acest dublu clic pe Admin ecrane, permiţându-vă pentru a vedea cel de-al doilea nivel de meniu doar prin plasarea mouse-ul peste un meniu principal.
InstantUpgrade - prevede este un simplu şi sigur mod de a face upgrade de WordPress în mod automat, cu un singur clic.
Maintenance Mode Plug-in - adaugă un splash pagină în blog-ul dvs. care vă permite vizitatori ştiu blog-ul dvs. este oprit pentru întreţinere. Conectat şi administratorii obţine acces deplin la blog-ul, inclusiv de front-end.
Tematica Test Drive - va permite sa în condiţii de siguranţă de test drive orice temă de pe blog-ul dvs. ca administrator, în timp ce vizitatori continua pentru a vedea implicit.

Publicitate pe WordPress

Ad Rotator - Reclame roteşte în mod aleatoriu de la un fişier text.
AdSense-Deluxe - este un WordPress plug-in care oferă opţiunile avansate pentru gestionarea automată inserarea Google AdSense sau Yahoo Publisher Network (YPN) anunţurilor, pentru a vă WordPress posturi. Mai mult Google Adsense WP plugin-uri.
Cumpără-mi o bere - permite cititorilor să doneze bani pentru a te via PayPal pe pretextul de cumpărare o bere.
Wordpress bankroll - oferte pentru a vă ajuta să tăia de comisionar de către agenţii de publicitate care să permită să cumpere revizuiri direct pe blog-ul.

Wordpress Blog Traduceri

Global Translator - Tradu-vă blog-ul în mai multe limbi într-un motor de căutare mod prietenos.
Translator Plugin Pro - oferă maşină de traducere automată de blog-ul dvs. în 13 de limbi 1. Costuri $ 30

Îmbunătăţiţi Wordpress RSS Feeds

FeedBurner Feedsmith - Forwards toate FeedBurner feed trafic în timp ce pentru a crea un feed randomizaţi pentru a trage de la FeedBurner.
Simplă Feed Copyright - Adaugă o simpla nota de copyright la textul integral WordPress feeds.
Adauga Related Posts dvs. Feed - adauga o listă de posturi de la dumneavoastră legate de textul integral al hranei pentru animale. Necesită fie UTW sau Related Posts plugin instalat şi activat.
RSS Semnare - permite adăugarea unui personalizat Tagline, semnătura sau drepturile de autor mesaj la WordPress generate RSS Feeds.

Random WordPress Chestii

Democraţie - adaugă funcţionalitatea AJAX de votare pentru a vă WordPress blog.
flickrRSS - vă permite să uşor afişa fotografii de pe Flickr pentru blog.

Unelte personale
Trusa de unelte