Plugin for wordpress

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Cuprins

Primul plugin WordPress™ pentru concursuri pe blog

Lanseaza concursuri la tine pe blog cu formulare de inscriere si restrictii specifice fiecarui tip de concurs, validare automata, alerte pe mail si un panou de administrare complex si usor de folosit.

Ce tipuri de concursuri poti sa lansezi pe blogul tau?

Tipurile de concurs disponibile difera prin setari, formular de inscriere, restrictii de validare si metoda de procesare a inscrierilor

 1. Concurs de tip "Scrie pe blogul tau cu link catre mine" Acest tip de concurs genereaza un formular prin care utilizatorul va trimite URL-ul postului in care a inclus link-urile cerute de tine (setate din admin). Pluginul va verifica automat pagina trimisa si nu va permite inscrierea pana ce linkurile cerute nu exista in pagina.
 2. Concurs generic La concursul generic poti defini intre 1 si 5 campuri pe care utilizatorii le vor completa pentru a participa.
 3. Concurs de tip "Recomanda blogul prietenilor" La acest concurs vei premia utilizatorii care recomanda blogul tau, prin mail, prietenilor lor. Formularul de inscriere contine intre 1 si 5 campuri in care utilizatorul va introduce adresele de email ale prietenilor lui. La trimiterea formularului, pluginul Konkurs va trimite un email la adresele specificate, invitand respectivele persoane sa intre pe blogul tau.
 4. Concurs FOTOIn curand...

Cum functioneaza?

  • Pasul 1: Alegi tipul concursului din lista disponibila Tipul de concurs ales influenteaza setarile concursului, formularul de inscriere, regulile de validare si procesarea inscrerilor. Citeste cu atentie descrierea fiecarui tip de concurs pentru a face alegerea potrivita.
   Bonus pentru programatori! Pluginul wp-konkurs poate fi extins cu usurinta prin adaugarea de module (tipuri de concurs).
  • Pasul 2: Completezi optiunile pentru tipul de concurs ales Nu uita de setarile optionale!
  • Pasul 3: Introduci codul special intr-o pagina/intr-un post Dupa ce ai salvat setarile, plugin-ul wp-konkurs iti va da un cod pe care trebuie sa-l inserezi intr-un post (sau o pagina) pentru a include formularul de inscriereDe aici plugin-ul wp-konkurs se ocupa de tot!

   - Datele concursului tau vor fi trimise la Konkurs.ro pentru promovare gratuita! (daca ai bifat aceasta optiune)
   - Concursul va fi pornit/oprit automat in functie de datele de pornire si de sfarsit alese.
   - Inscrierile vor fi validate in functie de tipul concursului si de setarile facute. Daca trec de validare, inscrierile vor fi procesate de wp-konkurs conform cu tipul concursului si tu vei primi un email de alerta (daca ai bifat aceasta optiune).
   - La sfarsitul concursului poti alege un castigator folosind optiunea "Alege castigator aleator" (tragere la sorti) sau manual, din lista de inscrieri.

Sursa

UTF-8 Convertor, un plugin pentru Wordpress

Cum cineva [1] o modalitate pentru a inlocui diacriticele dintr-un text, m-am gandit sa fac un plugin pentru Wordpress care sa rezolve aceasta problema automat.
Si asa s-a nascut UTF-8 Convertor.
Ce face acest plugin \’
Pai, daca aveti pe blog un text scris cu diacritice, dupa activarea pluginului acesta "va curata" textul de toate diacriticele, cat si alte caractere nepermise.
De proba, am luat un articol de pe Wikipedia si am facut un test cu el:
Inainte de activarea pluginului:

si dupa activarea lui :

Momentan nu am probat acest plugin decat pe versiunea 2.5.1 si e posibil ca pe alte versiuni sa nu fie compatibil. De asemenea, cum aceasta este prima versiune, pot aparea si erori la activarea si folosirea lui.
In concluzie nu imi asum nici o responsabilitate pentru eventualele daune pe care acest plugin le-ar putea aduce blogului vostru in urma activarii si utilizarii.
Daca totusi doriti sa va "jucati cu el", instalarea e destul de simpla:
- [2] arhiva ce contine pluginul
- dezarhivati
- uploadati in folderul cu pluginuri al blogului
- activati pluginul din panoul administratorului
Distractie placuta !
Sursa

Wordpress SEO Title Tag

 • Acesta este un plugin foarte important pentru SEO. Ca si facilitate principala, SEO Title Tag Iti da posibilitatea sa modifici titlurile paginilor,articolelor sau tagurile cu unele alese special de tine pentru motoare de cautare.
  Instructiuni de instalare:
  1. Se face upload la plugin in wp-content / plugins .
  2.Se activeaza pluginul.
  3.Se intra in Presentation -> Theme Editor in modulul administrativ WordPress , se selecteaza Header- din lista si se fac modificarile:
  <title><\’php bloginfo(\’name\’); wp_title(); \’></title>
  se inlocuieste:
  <title><\’php if (function_exists(\’seo_title_tag\’)) \{ seo_title_tag(); \} else \{ bloginfo(\’name\’); wp_title();\} \’></title>
  Asta daca aveti fisierele writabile, iar daca nu, editati manual fisierul header.php.
  4.Se configureaza setarile sub Options -> SEO Title Tag. De aici mai departe, puteti face modificarile dorite astfel incat sa beneficiati la maximum de interogarile aferente motoarelor de cautare
  Sursa
Unelte personale
Trusa de unelte