Photo Galleries

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Software pentru organizarea fotografiilor: Galerie foto Windows Live

Overview.jpg


  • Caut de software pentru a-mi organiza uriaşă colecţie de fotografii acumulate peste ani şi ani de imagini digitale.

Aşteptare pentru Google Picasa 3 (care îmi imaginez va fi extrem de dificil şi de rău) Am încercat concurenţi şi vreau să vă implica în turneu. Am instalat şi utilizat Windows Live Photo Gallery. Quick instalare în mod obişnuit Live. Mai întâi a descărca un fişier, care pot apoi descărca necesare componente. La final, toate refuza acordul pentru instalarea auxiliare lucrurile şi apoi începe scanarea pe hard disk pentru a cauta fotografii de catalog. Fotografiile sunt grupate în funcţie de data automat de tragere, dar aveţi posibilitatea să adăugaţi etichete şi descrieri.

Interfaţa este plăcută de vizionare (nu uitaţi de căutare de imagini de foarte motor de cautare Live) şi ai posibilitatea de a ajusta dimensiunea miniaturi. Făcând dublu-clic pe miniaturile deschide şi imagine pe care le puteţi utiliza în sistem de recunoaştere facială. Printr-un plug-in suplimentar, puteţi găsi la aceeaşi persoană în altă fotografie. Bineînţeles, puteţi, de asemenea, edita fotografii îndrepta, clare, rotaţie etc. Aici a fost o problema cu o pereche de neaşteptat de avarie.

Pe scurt, un produs bun, complet şi mai uşor de folosit, dar cu stabilitate pentru a se verifica. Un po 'sufocant presiunea de a semna alte servicii legate de Windows Live Sursa


12 galerii de imagini in javascript

Sunt un numar mare de galerii de imagini create in Flash, dar uneori flash-ul nu este adecvat sau nu poate fi folosit, deci trebuie sa ne indreptam catre Javascript si CSS. In continuare va prezint o lista cu cele mai bune solutii Javascript si Ajax pentru a crea astfel de galerii.

(E)2 Photo Gallery Made with Mootools - (E)2 Photo Gallery este un script de galerie open source creat cu libraria javascript Mootools. Creata pentru a va permite incarcarea pozelor dintr-un director favorit - doar selectati in ce director sa fie cautate imaginile iar scriptul le va incarca automat folosind PHP.

1191

jgGalViewIII - aici avem un alt script pentru galerie foto, exceptand faptul ca este inca in faza de concept.

jgGalViewIII

Zenphoto - Zenphoto este raspunsul la majoritatea intrebarilor legate de solutiile de galeriile online care merita folosite.

Zenphoto

Imago - Imago este o galerie de imaginii mica, simpla si usor de folosit. Are la baza javascript (mootools) si nu foloseste baza de date.

Imago

Modified Hoverbox Image Gallery - Aceasta este o versiune modificata a Nathan’s incredible Hoverbox Image Gallery. Aceasta versiune foloseste o singura imagine pentru a previzualizarea si vizualizarea imaginilor si suporta partial starile :active si :focus pentru utilizatorii care folosesc tastatura.

Modified Hoverbox Image Gallery

Spry - Galerie de imagini creata cu Spry

Spry

FrogJS Javascript Gallery - FrogJS este o galerie simplista, dar nu o alternativa la celelalte galerii (ex. Lightbox JS).

FrogJS Javascript Gallery

slideViewer - slideViewer este un mic plugin JQuery (1.5Kb) care va permite sa creati instant o galerie de imagini.

871

Photo Folder - Photo Folder scaneaza un director predefinit dupa imagini JPEG si genereaza automat pictograme pentru imagini.

Photo Folder

Pyxy - Pyxy Gallery este o galerie de imagini in format PHP cu Ajax si Javascript care otional foloseste Lightbox.js. Este creata pentru a fi de dimensiune mica.

Pyxy

JonDesign’s SmoothGallery - Folosind Mootools v1.11, aceasta galerie java are un efect de cross-fade al imaginilor.

JonDesign's SmoothGallery

Minishowcase - Minishowcase este o galerie php/javascript mica si simpla ce nu foloseste baze de date.

Minishowcase

Sursa

Unelte personale
Trusa de unelte