Open source cart

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

soluţii Open Source

 • Aici este lista noastră de open source pentru aplicaţiile favorite. Suntem interesati aici ca "solutii web, aplicaţii de birou (OpenOffice, de exemplu), sau alte utilitati, nu fac parte din cele mai bune off.
  Vom publica în curând o listă de aplicaţii nostru preferat în mod gãzduit (Application Service Provider), ne ...
  În categoria Web 2.0:
  Pligg:
  de "Digg-ca" prin excelenţă. Digg este un site-ul participativ tipic fenomen de "Web 2.0". Aceasta permite utilizatorilor să-şi publice de ştiri şi de a vota pentru cele mai interesante. Stirile cele mai populare (cel mai votat si comentat) sunt "de sus a listei." Site-ul Digg este foarte rapid, a devenit unul dintre stele ale Web 2.0. Victima de succesul său, este în prezent pe scară largă copiate.

  Punerea în aplicare "Pligg" pentru a implementa rapid o comunitate site de ştiri cu un simplu arhitectura MySQL / PHP.

  Avem "verticalisé" conceptul în domeniul comercializării de ştiri folosind Pligg 2.0. Încă în versiune beta, puteţi testa această nouă platformă pentru participativ Noutăţi pe Hub 2.0. "
  Akarru: concomitent aplicarea Pligg, are aceleaşi caracteristici substanţial. Site-ul BlogMemes foloseşte motorul Akarru.
  Elgg: conceput în 2004 de către David Ben Werdmuller şi fleacuri, Elgg vă permite să creaţi cu uşurinţă o reţea socială, prin care utilizatorii pot crea lor digital de identitate, să construiască reţelele lor de întâlnire şi de schimb de mai multe resurse (text, imagine, video, sunet ... ), cu oameni care împărtăşesc aceleaşi interese.
  O reţea socială poate fi un foarte interesant aplicare în întreprinderi, în contextul unui astfel de comportament ale unui proiect colectiv de spionaj sau pur şi simplu "relaţii de producţie". Elgg permite desfăşurarea rapidă şi de bună adaptabilitate (codul sursă pot fi extinse şi modificate) în funcţie de nevoile sale specifice.
  Barnraiser - Aroundme: Barnraiser oferă, de asemenea, o soluţie pentru a dezvolta un spaţiu de colaborare socială "Aroundme. Nu am testat, încă, dar acest lucru ar întârziere. În cele din urmă, în aceeaşi categorie, putem aminti Open.node.
  Mugshot: În categoria de "social networking", mugshot este o iniţiativă sprijinită de Red Hat. Aceasta platforma va permite sa urmeze ceea ce sunt prietenii dvs. on-line prin intermediul lor de note, fotografii, muzica preferata ...
  Posh: Posh este un portal personalizabil open source dezvoltat in PHP / MySQL / Ajax. Exact ca Netvibes, iGoogle, PageFlakes ... Posh folosite pentru a construi propria pagină personalizat pentru a agrega (prin RSS) toate său preferat de site-uri, bloguri, ştiri, timpul probabil, e-mail, agendă, TODO ... Pe scurt, vă poate aduce tot ce-ti place, într-o singură pagină de web!
  Posh poate fi o soluţie pentru a construi rapid un portal complet personalizabil de către utilizatori.
  Scuttle: Scuttle este un "social marcare" inspirate de Del.icio.us. Scuttle vă permite să marcaj lor favorit link-uri, printr-o interfata web pentru a organiza, prin utilizarea de cuvinte cheie sau a tag-ul şi împărţiţi-le cu alţi utilizatori. Aceasta ajută, de asemenea, să ştiu de popularitatea unui site, pentru că ştim cât de mulţi oameni au fost semne de carte, care este adesea un bun indicator al calităţii unui site web.
  Odată instalat pe un server, Scuttle poate fi configurat pentru a limita utilizarea sa la un grup de persoane, şi au doar lista preferata de site-uri sau utilizate de către acest grup încă accesibile în reţea. Ce poate fi utilă, ca parte a unei companii intranet.
  Wiki, blog, forum:
  Wiki:
  Wikini:
  Wikini este o adaptare a motorului WakkaWiki franceză. Usor de instalat şi de a folosi, acest wiki îndeplineşte standardele de pe Web. Mai mult decât atât, este foarte simplu de a modifica designul prin foaia de stil. Dacă doriţi să aflaţi mai multe şi descărcaţi Wiki, este aici.
  MediaWiki: esenţiale motorul wiki. Acesta este utilizat de către Wikipedia!
  PmWiki: PmWiki A ales să nu utilizeze baza de date. Toate paginile sunt generate prin txt. Este, de asemenea, primele două, în sensul că a fost conceput pentru a gestiona ferme Wiki (wiki mai multe într-o singură instalare). Foarte usor de folosit, bine documentat, este, de asemenea, foarte extensibila datorită cookbook (module) dezvoltat de comunitate.
  Blog-uri:
  WordPress:
  WordPress este, cu siguranţă, platforma noastră favorit blog. Version 2.2 este acum disponibil, simplu de utilizat, scalabilă, estetic, WordPress este una din platformele de non-blog-hosting din cele mai utilizate în lume.
  DotClear: DotClear este inescapable în peisajul motor de blog PHP / MySQL. Unii nu jur de ea, alţii preferă să WordPress pentru tine de a judeca ...
  În aceeaşi categorie, de asemenea, vom menţiona b2evolution pentru desfăşurarea unei ferme şi blog-uri, pentru aspecte inovatoare şi de entuziasm al comunităţii Rails: greşeli şi Mephisto (dar beware necesită RoR).
  Forum:
  phpBB:
  open source cele mai renumite în clasa lui! Nimic nu pentru a adăuga, cu excepţia unei rude complexitate în instalare şi configurare la uninitiated.
  phpBB-a fost atribuit "Comunitatea Choice Awards la categoria" Cel mai bun proiect pentru Communications ".
  PunBB: PunBB are mai puţine funcţii decât phpBB, dar este mai simplu să instalaţi şi să configuraţi. Se întruneşte standardele XHTML 1.0 Strict şi CSS2 W3C.
  bbPress: utilizator comunitate de Wordpress nu cu restul de naştere a proiectului bbPress, creat de echipa de bază de WP. Scopul: de a oferi un forum motor scalabil şi simplu, pe baza unei sintaxă (astfel Wordpress) testate pe scară largă.
  Vanilla: chiar şi în cazul în care motorul de management forum se numără printre cele mai vechi proiecte open source, inovaţia este de numire, inclusiv Vanilla, care pulberi în afara de gen cu o comunitate şi un aspect modern si foarte original.
  CMS (Content Management soluţie):
  De PHP / MySQL:
  3 greşeli:
  Typo3 este în prezent unul dintre cele mai bune instrumente de management al conţinutului. Aceste caracteristici pun la nivel de competiţie propriu soluţii. El a fost cu eZ Publicaţi ceea ce este cel mai bun din punct de vedere al soluţiei de management al conţinutului în PHP.
  eZpublish: eZ Publicare CMS Rolls sub PHP\’ Filosofia eZ publică imediat de la locul de poziţie şi cu siguranţă cea mai bună soluţie de management al conţinutului în PHP.
  Spip: Spip este software-ul liber de management al conţinutului cu siguranţă cele mai utilizate pe scară largă în Franţa. Motivele pentru succesul său: legendarul său simplitate!
  Drupal: Drupal are o destul de filozofie unic cu un sistem de clasificare taxonomic de conţinut. Extrem de flexibile, Drupal pot fi extinse cu uşurinţă prin numeroase module oferite de comunitate. Vă recomandăm Drupal special în cazul în care doriţi să creaţi o comunitate Web site Web 2.0 în circulaţie.
  Joomla: de la Mambo proiect, Joomla CMS este una extrem de prietenos, puternic şi ergonomically adaptate la diferite tipuri de site-uri (vitrina, comerciale, civică, instituţională sau de comunitate). Sale de a uşura utilizarea şi administrarea şi a atrage mai mulţi adepţi modularity.
  Java:
  Jahia:
  Jahia este o soluţie unică, care întruneşte J2EE portal de management şi de conţinut într-un singur produs. Dar atenţie, nu este gratuit! Deşi codul sursă fi distribuite Jahia este propus într-o colaborare destul de original licenţă. Pentru a afla mai multe, este acolo.
  Are loc în aer liber: chestiune de management al documentelor (EDM), are loc în aer liber acum oferă toate funcţionalitatea necesară pentru a gestiona conţinutul. Una dintre soluţiile noastre preferate din lume J2EE.
  Groupware:
  Zimbra:
  Zimbra este un server de colaborare software (sau groupware), care permite utilizatorilor de a stoca, organiza şi de a partaja rezervări, persoane de contact, e-mail, link-uri, documente şi multe altele. Ajax sa interfaţă face acest groupware foarte ergonomic si intuitiv de utilizat. Zimbra Collaboration Suite apare direct concurent Courier Domino / Notes să schimb şi IBM / Microsoft Outlook.
  Open-Xchange: Server Open-Xchange este un mediu de colaborare şi de mesaje de gestionare a de contact, rezervări, activităţi, e-mail-uri, semne de carte, documente si alte lucruri pe care utilizatorii de a împărtăşi cu ceilalţi.
  e-commerce:
  Magento:
  alături de esenţiale Zen Cart şi OSCommerce, Magento este noul Open Source eCommerce soluţie. Se pare promiţător şi foarte sexy. A suivre deci ...
  Altele:
  În cele din urmă, aici sunt unele solutii livrate în vrac:
  LimeSurvey: LimeSurvey implicit conţine tot ce aveţi nevoie pentru a realiza eleganta cu aproape orice tip de chestionar.
  Coppermine şi PhpWebGallery: Coppermine şi PhpWebGallery ajuta gestiona online, galerii foto. Mai simplu şi respectuoasă a standardelor: Plogger.
  JasperReports: JasperSoft a dat lumii Java ™ motor de înaltă calitate, pentru generarea de rapoarte: JasperReports!
  Liferay: Liferay Enterprise Portal Portal este un J2EE open source gata de utilizare, fără de configurare sau integrare de alte programe!
  Sursa
Unelte personale
Trusa de unelte