Mantis bug tracker

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Mantis Issue Tracker

  • Mantis este o aplicaţie web gratuit de securitate (bug tracking system) scris in PHP. Se stochează toate bug-urile găsite într-o bază de date.

Nici un software nu poate fi bug-ul gratuit. Nu există o fază în SDLC (Software Development Life Cycle) de Testare. Testarea este foarte important orice fază a software-ului. Este important să se menţină, formal, de bug-uri. În mod normal, în cele mai multe dintre companii, bug-urilor sunt înregistrate cu o eroare de sistem de urmărire şi de pe fiecare versiune de lansare, toate bug-urile vechi sunt rechecked.

Mantis, Bugzilla, Jira sunt unele din sistemul de gestiune al problemelor frecvent utilizate de companii.

Mantis este gratuit şi deschis sub licenţa GPL, sursă. Se pot folosi MySQL, MS SQL Server PostgreSQL şi ca o bază de date pentru stocarea de bug-uri. Se poate instala pe Windows, Linux, Mac OS şi sistemele de operare OS / 2. Nu în ultimul rând, aşa cum este Web pe bază de cerere - este evident că are nevoie de server de web. Ea poate fi, fie IIS sau Apache. SursaMantis este un sistem de management al proiectelor, incidentelor si activitatilor planificate, adresat in special organizatiilor mici si mijlocii dot.gifAvantajele Mantis:

  1. * interfata web prietenoasa
  2. * permite urmarirea multiproiect
  3. * are traduceri in mai mute limbi, inclusiv romana
  4. * are notificari pe baza de email-uri
  5. * permite salvarea de fisiere atasate incidentelor
  6. * genereaza rapoarte si pastreaza un istoric complet al incidentelor


Noi folosim Mantis pentru managementul incidentelor de suport de peste doi ani de zile si oferim consultanta organizatiilor din Romania in vederea instalarii si configurarii sistemului.

Mai multe detalii si un demo online sunt disponibile la http://www.mantisbt.org

Sursa

Unelte personale
Trusa de unelte