Mailing Lists

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

OpenOffice.org Proiectul in limba romana

Cuprins

Listele de discutii prin email

Aceasta pagina contine informatii despre listele de discutii in limba romana ale OpenOffice.org.

Cum folositi aceste resurse?

Daca trimiteti un email catre lista de discutii, mesajul dvs. va ajunge la toti abonatii listei. Este recomandat sa va abonati si dvs. la lista respectiva pentru a primi direct raspunsurile celorlalti. Puteti sa va inscrieti folosind linkurile din tabelul de mai jos.

Rolul listelor

  • Lista "dev@ro.openoffice.org" este locul discutiilor despre proiectul lang/RO si sub-proiectele OpenOffice.org care sunt de direct interes pentru vorbitorii de limba romana.
  • Aceasta lista poate fi de asemeni folosita pentru a adresa intrebari si a da raspunsuri despre utilizarea programului OpenOffice.org, desi lista cea mai recomandata pentru acest lucru este users@ro.openoffice.org.
  • Lista "users@ro.openoffice.org" este locul in care utilizatorii sunt invitati sa se aboneze si sa puna intrebarile lor legate de utilizarea pachetului de programe pentru a primi raspunsuri si asistenta din partea comunitatii romanesti.
  • Pentru intrebari generale (si subiecte care nu sunt direct legate de proiectul lang/RO) precum si pentru o asistenta mai prompta in problemele de utilizare pe care le aveti, va sugeram sa utilizati listele comune de discutii in limba engleza users@openoffice.org si discuss@openoffice.org. Pentru acestea precum si pentru alte liste in limba engleza dati click pe link-ul "Mailing lists" din meniul aflat in partea stanga a paginii.
  • Lista "announce@ro.openoffice.org" lista dedicata anunturilor si stirilor legate de proiect. Recomandata in special presei.
Celor interesati sa participe le recomandam sa se aboneze in primul rand la lista dev@ro.openoffice.org.

LISTA COMPLETA A MAILING LIST-urilor PROIECTULUI ESTE ACCESIBILA DAND CLICK AICI
Listele de discutii in limba romana
List Abonare Dezabonare Cautare in arhive Vizitati arhiva

dev@ro.openoffice.org
Locul pentru discutii legate de sub-proiectul lang/RO al OpenOffice.org.

Normal

Normal

Cautare

Arhive

users@ro.openoffice.org
Locul de intalnire a utilizatorilor cu membrii proiectului. Intrebari, raspunsuri, asistenta.

Normal

Normal

Cautare

Arhive

announce@ro.openoffice.org
Lista din care puteti afla ultimele noutati legate de proiect. Anunturi, evenimente, comunicate de presa. Recomandata in special presei.

Normal

Normal

Cautare

ArhiveSfaturi suplimentare referitoare la utilizarea listelor de discutii prin email

Va rugam sa va abonati la lista inainte de a trimite mesaje catre aceasta.

Scrieti mesaje separate daca aveti mai multe intrebari care nu sunt legate intre ele. Descrieti clar si concis subiectul mesajului in campul "Subject" al programului de email.

Lista de discutii este "retro moderata". Acest lucru inseamna ca toti cei abonati la lista primesc mesajele direct, fara a fi filtrate de un moderator. Va rugam sa respectati regulile de baza ale Netiquette-ei.

Folositi filtrele de email pentru a sorta mesajele primite de la lista. Acest lucru este posibil in orice program de email.

Sursa
Unelte personale
Trusa de unelte