Magneto

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Magneto va fi lansat la Mobile and Embedded Developers Conference

Cui-ii-e-frica-de-Windows-Mobile-2005-2.jpg
Microsoft a anuntat deja ca incepand cu luna aceasta va fi disponibil sistemul de operare Windows Mobile 2005, solutie care se anunta a fi un concurent foarte puternic in special pentru telefoanele BlackBerry. Principalul atu pe care mizeaza compania cu sediul in Redmond este portabilitatea tehnologiei Exchange 2003 Server Pack 2, prin care Pocket PC-urile si telefoanele inteligente vor putea receptiona si transmite mail-uri.

Cel mai probabil, Microsoft va lansa Magneto, numele de cod al Windows Mobile 2005, in cadrul Mobile and Embedded Developers Conference 2005, in Las Vegas. Odata cu aceata lansare, compania isi propune sa initieze o noua strategie in privinta dispozitivelor mobile.

BlackBerry reprezinta principalul concurent pentru Microsoft, motivul fiind aprecierea de care se bucura in domeniul corporatiilor. Fiecare om de afaceri este legat de clientul de email, iar pentru ca Blackerry si Outlook se inteleg perfect, este deja evident de ce combinatia asta a fost luata in vizor si de Microsoft.

Surse apropiate de Microsoft sustin ca 25 de mari producatori de terminale dar si furnizori de servicii internet au inceput deja campanii de promovare a sistemului Magneto, prima mare remodelare a sistemului de operare pentru sisteme mobile care va uni implementarile separate ale Windows CE pentru Pocket PC si smartphone-uri.

Astfel, impreuna cu tehnologia oferita si de Exchange Server 2003 Server SP2, Magneto se anunta a fi un concurent foarte periculos pentru celelalte solutii de pe piata.

Motivul pentru care multi prefera inca terminalele BlackBerry, respectiv prezenta unei tastaturi QWERTY si a unui ecran mare, nu vor mai fi valabile in scurt timp, pentru ca HP, Motorola, Samsung dar si alti producatori si-au propus sa dezvolte smartphone-uri similare. Iar combinatia cu Magneto va pune la grea incercare pozitia de care se bucura acum RIM.
</font>

Sursa

Unelte personale
Trusa de unelte