Magento ecommerce

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Magento - cel mai nou pachet de e-commerce la lovit pe piaţă

Magento este o caracteristică bogate, profesionale open source pentru e-commerce soluţie completă comercianţii care oferă flexibilitate şi control asupra uite, de conţinut, şi funcţionalitatea lor magazin online.

Magento lui de marketing optimizarea motorului de căutare şi catalog de instrumente de gestionare a da comercianţii de puterea de a crea eCommerce site-uri care sunt adaptate la nevoile lor de afaceri unic. Magento este distribuit gratuit în conformitate cu GNU General Public License OSL licenţă.

Magento este o marcă înregistrată a Irubin Consulting Inc DBA Varien. În prezent este afişată ca într-o versiune de examinare şi nu modul recomandat pentru utilizare în medii de producţie. Nu sunt articole scrise de membrii comunităţii, care au incercat acest program nou şi disponibil pentru beneficiul dvs, la http://www.magentocommerce.com/wiki/

Actualiza

Magento este, de fapt, gata de prim timp! Versiunea 1.1.1 a fost lansat si a castigat Best Proiect Nou la 2008 SourceForge.net comunitare Choice Awards.

Este acest software compatibil cu serverul dvs.?
Megento poate fi folosit pe orice server care este bazat pe Linux sau Unix. Se poate rula pe o platforma Windows, dar în momentul de faţă, există unele probleme cunoscute care sunt în curs de lucrat la ea şi poate cauza unele conflicte, deşi, există unele documente de pe site-ul principal pentru a ajuta. Puteţi găsi unele orientări aici

Una din probleme cunoscute este imaginea de imagini nu funcţionează în Windows.

Acest sistem este un program software bazate pe Linux şi a fost proiectat cu usurinta de a instala pe un Linux bazat pe platforma care are instalat PHP 5. Acest software este un PHP 5 numai în aplicare şi poate cauza probleme dacă sistemul dvs. acceptă numai PHP 4, cu toate că există o soluţie de a rezolva găsit aici

Dacă nu aveţi nici o programare cunoştinţe sau calificări, acest sistem poate să nu fie potrivit pentru tine, dacă nu au o echipa de suport tehnic, care vă pot ajuta.

Serverul a cerinţelor pentru acest software sunt:
- Linux sau Unix-un alt sistem de operare compatibil
- Serverul Apache (1x sau 2x)
- PHP 5.2
- MySQL 4.1
- Un sendmail-compatibil Mail Transfer Agent (MTA) - dacă nu Megento conecteaza la serverul SMTP.

De asemenea, este recomandată utilizarea de APC ca un bytecode cache-ul pentru îmbunătăţirea performanţelor. Puteţi să-l găsiţi în arhivele Variables aici: http://pecl.php.net/package/APC

Alte sisteme de bytecode cache-ul nu sunt acceptate în acest moment.

Noţiuni de bază magazinului dvs. instalat şi online
Va trebui să instalaţi manual acest software pe serverul dvs. de utilizare a unui client de FTP, cum ar fi filezilla sau SmartFTP. Puteţi descărca software-ul de la Magento eCommerce aici http://www.magentocommerce.com/download

Veţi avea nevoie pentru a dezarhiva dosar. Dacă utilizaţi Windows XP, puteţi doar click dreapta pe folder şi alegeţi opţiunea dezarhiva. De multe ori, dacă doar dublu clic pe folderul va dezarhiva, de asemenea. Dacă nu utilizaţi Windows XP, puteţi găsi un utilitar Zip gratuit, cum ar fi WinZip.

Veţi dori să transfer / íncărcaţi extrase Magento folder de pe desktop pentru a contului dvs. de servicii de găzduire. Un client de FTP pentru a permite transferul de cantităţi mari de fişiere rapid şi direct în cazul în care doriţi ca acesta să fie de pe serverul de hosting, fără nici o lungă perioadă de timp manual hassles de a încărca fiecare fişier în pace. Mi se pare filezilla www.filezilla-project.org este destul de usor de folosit un client FTP.

După ce aţi introdus adresa dumneavoastră gazdă, numele de utilizator şi parola (toate lucrurile pe care ar fi trebuit să fie în-vă urez bun venit de e-mail, atunci când v-aţi înscris cu dvs. de servicii de găzduire de cont), clientul FTP conecteaza computerul dumneavoastră direct la server.

În funcţie de ce compania de găzduire sunt cu tine, fişierele dumneavoastră ar putea fi enumerate la www. sau public-html. Glisaţi Magento dosar cu mouse-ul pentru a în partea stângă şi picătură în buna folder de pe dreapta în cazul în care va trebui sa fie.

Deoarece acesta este un program destul de mare, am foarte recomanda, dacă observaţi că aveţi orice dificultăţi transferul complet de fişiere şi foldere, este posibil să doriţi să vedeţi dacă puteţi transfera la ZIP program şi o dată extrage fişierele care sunt pe serverul dvs. .

După ce aţi extras fişierele pe serverul dvs., veţi avea nevoie pentru a crea o bază de date MySQL. Puteţi găsi în pictograma dvs. cPanel pe panoul de control, cum ar fi următoarea imagine arată.

Magento MySQL

În scopul de a crea o nouă bază de date, tot ce trebuie să faceţi este să introduceţi numele dorit pentru baza de date în baza de date nou domeniu, apoi faceţi clic pe [Crearea bazei de date] buton.

Magento create database

Veţi avea, de asemenea, pentru a crea un nume de utilizator, acesta este astfel încât să ai acces la baza de date. Ar trebui să vedeţi opţiunea pentru sub numele şi parola:

Magento add user

Apoi treceţi la următoarea opţiune şi asiguraţi-vă că numele de utilizator pentru a adăuga dumneavoastră de baze de date, şi de control pentru a vă asigura că toate privilegiile sunt indicate.

Magento add user1

Magento privileges

Veţi avea nevoie pentru a seta permisiunea (chmod setări), pentru următoarele fişiere la 777:
- Magento / var / .htaccess
- Magento / app /
- Magento / var
- Şi toate directoarele sub magento / mass-media

Magento permisiunile

Odată ce aţi setat permisiunile veţi dori să deschidă o nouă fereastră de browser şi introduceţi adresa de Magento Installation Wizard.

Exemplu: Dacă aţi instalat în http://www.yoursite.com/magento atunci expertul va fi amplasat la http://www.yoursite.com/magento/install/

Cele mai multe configuraţii în Setup Wizard va fi automat ghicit pentru tine, este posibil să aveţi nevoie pentru a schimba lucrurile, după cum este necesar (ţara, valuta, etc) Aveţi, totuşi, nevoie de a modifica parametrii de bază de date în primul rubrica "Baza de date a Connection" pentru a se potrivi cu cele ale Baza de date va înfiinţa mai devreme.

Rezolvarea problemelor de instalare
Există o mulţime de erori asociate cu acest setup. Am fost la primirea de eroare, cum ar fi SQLSTATE [28000] [1045] Acces interzis pentru utilizatorul "o0o0o0o0o '@' localhost '(folosind parola: YES) Baza de date de conectare eroare

După verificarea pentru a vedea ce ar putea fi în neregulă cu numele de utilizator, am creat un altul, pentru a vedea dacă asta ar ajuta. Asta a fost o soluţie pe Magento forum. Acesta nu a ajutat. Deci, am creat-o altă bază de date şi nume de utilizator pentru magento pentru a încerca din nou.

Această instala expertul nu poate avea setările corecte pentru dvs. locale gazdă. Asiguraţi-vă că întotdeauna să contactaţi administratorul dvs. de servicii de găzduire, dacă nu ştiţi exact ceea ce numele de gazdă poate fi.

Dacă întâmpinaţi orice alte erori puteţi revizui raspunsurile pe forum aici http://www.magentocommerce.com/boards/viewforum/9/

Sau puteţi revizui subiecte care figurează în baza de cunoştinţe http://www.magentocommerce.com/knowledge-base

Acest program este încă în fază incipientă este, deci, dacă ai întâlni-o eroare pe care nu le găsi un răspuns pentru, de Magento echipa ar aprecia postaţi-vă întrebarea la ajutorul lor în cercetare şi testare pentru a ieşi cu o nouă şi mai multe versiune îmbunătăţită cu mai puţin de instalare de bug-uri.

, Folosindu-vă Magento Panoul de control pentru a vă păstra setup Properties
După ce aţi instalat cu succes software-ul dvs. va trebui să aibă acces la secţiunea de administrare şi de instalare a produsului şi a stabilit lista toate atributele necesare.

La stabilirea de produsele dvs., veţi vedea un ecran shot, cum ar fi cea de mai jos.

Magento new product

Veţi putea să introduceţi numele, descrierea, aloca un SKU, pret, greutate, producător, pagina de titlu, şi meta cuvinte cheie, astfel încât să puteţi optimiza pentru motoarele de căutare accesează cu crawlere.

Atunci când toate produsele au fost adăugate dvs. să le puteţi vedea în secţiunea admin catalog, cum ar fi imaginea de mai jos.

Magento admin products

Acest lucru va fi în stare pentru a vă informa despre ce produse sunt de vânzare, precum şi orice alte statistici pe care doriţi să le urmăriţi.

O altă caracteristică, care este foarte frumos ca urmare a veniturilor suplimentare care pot fi generate este crucea vinde facilitate. Aceasta este o caracteristică ce alte posturi legate de produsele pe care le-aţi de pe o pagină pentru a atrage un cumpărător să cumpere produsul în plus pentru a merge cu una pe care le-au ales deja. O mulţime de oameni sunt dispuşi să cumpere elemente suplimentare, dacă acestea sunt chiar aici în faţa lor de a avea în loc să gândească şi să mergem în căutare de ceva legat.

Aici este o imagine a ceea ce a eco-vinde facilitate înfiinţat arată astfel:

Magento crossell

Magento a software-ului de cateva template-uri disponibile în acest moment, deoarece acestea sunt doar la început, de etapele de dezvoltare. Dacă sunteţi PHP bine, s-ar putea să fie capabil de a schimba sau adăuga noi configuraţii de imagini de la şabloane existente, în care acestea sunt prezentate.

Aceasta este o imagine a principalelor pagina de pornire a unui demo magazin dezvoltat.

Magento frontpage

Observaţi cât de clar de grafica sunt. Am găsit cu unele eCommerce software am folosit unul din dezavantajele au fost incapacitatea de a menţine o stare proaspătă clar overlay grafic pentru a concura cu cele mai mari companii, cum ar fi Walmart, Zellers, sau orice alt mare companie pe care le aveţi în propria ţară.

Produsele pagină afişată atunci când clientul este o condensat încă pe deplin schemă detaliată a produsului, cu o simplă descriere şi chiar o caseta de sistem de evaluare pentru a informa clientul cu privire la alte cumpărătorului de opinie a produsului.

Aceasta este o imagine de o medie de produse de vânzare.

Magento frontpage

Comparatii cu alte software de comerţ electronic
Acest software are multe caracteristici pentru a se lăuda pe alte programe, cum ar fi singură pagină casă, abilitatea de a navei la mai multe adrese de la o comanda, avansate instrumente de marketing cu motor de cautare de optimizare caracteristici. Cu capacitatea de a controla mai multe site-uri şi magazine de la un panou de control, faceţi clic pe un upgrade, capacitatea de a prelua comenzi prin telefon, capacitatea pentru un client de a plasa o comandă, fără a crea un cont de client în cazul în care nu doresc sa, si multe altele instrumente de marketing şi de promovare, cum ar fi motorul de căutare uşor de URL-uri, upsells, eco-vinde, Feed-uri RSS pentru noi produse, şi auto-generat Sitemaps.

Acest produs software nu au capacitatea de download-uri digitale, ca şi alte site-uri eCommerce faci, cum ar fi osCommerce, Cube cos, şi Zencart. Magento de software-ul este pentru produsele fizice.

Acest program software este greu să instaleze şi mai multe au probleme cu configuraţii. Alte programe, cum ar fi Cube cos Zencart şi se instalează cu câteva uşor configuraţii.

Eu nu s-au posibilitatea de a localiza orice plugin-uri sau extensii pentru Magento software, deoarece este menit pentru o întreprindere nivel eCommerce soluţie şi, prin urmare, cuprinde totul cu usurinta de o actualizare facilitate.

Pentru o lista de template-uri sau programe de completare aveţi posibilitatea să includă puteţi vizita următoarele site-ului. Acest director contine link-uri către site-uri web care sunt în prezent lucrează cu Magento echipa pentru a adăuga o chiar mai avansate oportunitate pentru utilizator www.mgosites.com

Concluzie
Mi se pare că de mic proprietar de afaceri care ar vrea să facă cea mai mare parte a lucra cu un singur limitat de fond în programare, acest software nu este potrivit pentru ei. Acest program este menit pentru o mai mare organizatie care ar putea avea mai multe magazine şi au nevoie de un sistem uşor de folosit pentru a încorpora toate combinate magazine atribute.

Acest program este încă în creştere etape, şi acolo trebuie să fie mai multe actualizări, înainte de toate bug-uri va fi elaborat.

Aş recomanda ca orice persoană fizică sau mic proprietar de afaceri care ar dori să fie capabil să instalaţi şi să configuraţi setările pentru un magazin de produse digitale sau fizice, cel mai bine ar fi mai comod, folosind un program software, cum ar fi osCommerce, Cube cos sau Zencart.Sursa

Unelte personale
Trusa de unelte