Joomla themes

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Alege o tema pentru site

Consider ca cea mai mare importanta pentru orice site este sa definim si sa ne alegem o tema.

Rog a nu se confunda tema site-ului cu design-ul :), ma refer la ceea ce vrei sa abordezi in site, de exemplu tutoriale, avatare, manele, tv, magazin online...

Pentru a atrage atentia userilor trebuie sa avem content de calitate si nou tot timpul, de aceea o tema pe care nu o cunoastem, nu suntem stapani si nu stim sa o abordam va atrage un site de slaba calitate. O sa trebuiasca sa apelam tot timpul la altcineva, sa cheltuim bani si timp, pe cand pentru o tema cunoscuta, o sa concepi articole singur si repede.

La prima vedere o sa zici: ce tema sa aleg? sunt zeci de siteuri pe tema mea. Asa este, insa poate pe acea tema ai mai multe de spus tu, ai cunsotinte mai multe, studiaza atent concurenta si pune-ti tot timpul intrebarea "Cu ce este siteul meu mai bun decat al concurentei?". Ideal este sa gasesti un segment "de nisa", cauta si sigur vei gasi unul.

ATENTIE nu copia site-uri, incearca sa faci ceva UNIC, plagiatul se pedepseste, nu da bine la Google si nici la imaginea voastra in viitor, chiar daca pe termen scurt o sa aveti vizitatori, ei o sa-si dea seama ca sursa originala si mai bine documentata e in alta parte si va vor evita.

Asa ca, gandeste-te bine inainte de a lua o decizie, odata luata putem merge mai departe.

Sursa

Tutorial template Joomla! 1.5

Pe dev.joomla.ro este disponibil un tutorial pentru crearea de template-uri compatibile Joomla! 1.5.

Poate fi descarcat urmand acest link: http://dev.joomla.org/downloads/Joomla15TemplateTutorial.zip

Sursa

Unelte personale
Trusa de unelte