Install magento

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Cuprins

Instalare Magento eCommerce

Magento este o aplicatie PHP relativ recent aparuta si care a crescut rapid in popularitate datorita facilitatilor oferite si a faptului ca este publicata sub licenta open-source. Pentru ca utilizatorii sa poata instala mai usor Magento eCommerce, am creat un add-on pentru cPanel.

Magento.jpg

In cateva minute si cu cateva click-uri se poate instala o versiune functionala, practic un magazin virtual la cheie care trebuie doar customizat si populat cu produse. Implicit pentru interfata am ales tema Modern.

Din motive de securitate, am setat drept de scriere doar pentru directoarele media si var in care se uploadeaza pozele produselor si respectiv in care se salveaza datele de sesiune si cache-ul. Daca se doreste instalarea unor alte component folosind Magento Connect, este nevoie sa se seteze dreptul de scriere pe toate directoarele.

Platforma eCommerce Magento este realizata de firma Varien iar localizarea (partiala) in limba româna de comunitatea de utilizatori. Sursa


Magento - cel mai nou pachet de e-commerce

Magento este o caracteristică bogate, profesionale open source pentru e-commerce soluţie completă, care oferă flexibilitate şi comercianţi de control asupra aspectului, de conţinut, şi funcţionalitatea lor online, magazin.

Magento's puternic motor de cautare de marketing si de optimizare catalog de instrumente de management comercianţi dea puterea de a crea site-uri de ecommerce care sunt adaptate la nevoile lor de afaceri unice. Magento este distribuit gratuit sub GNU General Public License OSL licenţă.

Magento este marcă înregistrată a Irubin DBA Varien Consulting Inc. Acesta este în prezent afişată ca într-o versiune de examinare şi nu în modul recomandat pentru utilizare în medii de producţie. Există articole scrise de membrii comunităţii care au incercat acest nou program şi disponibil pentru beneficiul dvs, la http://www.magentocommerce.com/wiki/

Actualiza

Magento este, de fapt, gata pentru primul timp! Versiunea 1.1.1 a fost lansat si a castigat Cel mai bun Proiect nou la SourceForge.net 2008 comunitare Choice Awards.

Este compatibil cu software-ul server-ul dvs.?
Megento pot fi folosite pe orice server care este bazat pe Linux sau Unix. Se poate rula pe o platformă bazată pe Windows, dar în momentul de faţă există unele probleme cunoscute care sunt în lucru şi ar putea provoca unele conflicte, deşi, există unele documente de pe site-ul principal pentru a vă ajuta. Puteţi găsi unele linii directoare aici

Una dintre probleme cunoscute este imaginea imagini nu funcţionează în Windows.

Acest sistem este un program software bazate pe Linux şi a fost proiectat cu usurinta de instalare de pe o platformă bazată pe Linux care are instalat PHP 5. Acest software este o aplicaţie PHP 5 doar şi poate cauza probleme dacă sistemul dvs. acceptă doar PHP 4, deşi există o soluţie de ocolire a găsit aici

Dacă nu aveţi nici o programare sau abilităţi de cunoaştere, acest sistem nu poate fi potrivit pentru tine cu excepţia cazului în care aveţi o echipa de suport tehnic care sa va ajute.

Serverul cerinţele pentru acest software sunt:
-- Linux sau UNIX-un alt sistem de operare compatibile
-- Server de web Apache (1x sau 2x)
-- PHP 5,2
-- MySQL 4,1
-- O compatibile sendmail-Mail Transfer Agent (MTA) - dacă nu Megento conecteaza la serverul SMTP.

De asemenea, este recomandată utilizarea APC ca un bytecode cache-ul pentru imbunatatirea performantei. Puteţi găsi PECL-o in arhivele de aici: http://pecl.php.net/package/APC

Alte sisteme de bytecode cache-ul nu sunt acceptate în acest moment.

Obtinerea de instalat şi magazinul dvs. Online

Va trebui să instalaţi manual software-ului de pe serverul dvs. de utilizare a unui client de FTP, cum ar fi FileZilla sau SmartFTP. Puteţi descărca software-ul de la comertul electronic Magento aici http://www.magentocommerce.com/download

Veţi avea nevoie pentru a dezarhiva folder. Dacă utilizaţi Windows XP puteţi doar să faceţi clic dreapta pe folder şi alegeţi opţiunea dezarhiva. Deseori, ori dacă doar dublu clic pe folderul va dezarhiva, de asemenea. Dacă nu utilizaţi Windows XP, puteţi găsi un utilitar Zip gratuit, cum ar fi WinZip.

Doriţi să le transferaţi / încărcaţi-vă extrase Magento folderul de pe desktop pentru a contului dvs. de hosting. Un client de FTP, vă dă posibilitatea de a transfera cantitati mari de fişiere rapid şi direct în cazul în care doriţi să-l fi de pe serverul de hosting, fără nici o lungă perioadă de timp hassles manualul de a încărca fişierul fiecare singur. I găsi FileZilla www.filezilla-project.org este destul de usor de a folosi un client de FTP.

Odată ce aţi introdus adresa dumneavoastră gazdă, nume de utilizator şi parola (toate lucruri care ar fi fost în binevenit dvs. de email, atunci când v-aţi înscris cu contul dvs. de hosting), client de FTP, computerul dvs. se conectează direct la server-ul dvs..

În funcţie de ce companie de găzduire sunt cu tine, fişierele dumneavoastră ar putea fi listate sub www. sau public-html. Glisaţi Magento folder cu mouse-ul pe partea stângă şi fixaţi-l în folderul buna pe dreapta în cazul în care v-ar trebui să fie.


Deoarece acesta este un program destul de mare, am recomandăm, dacă observaţi că sunteţi având orice dificultăţi transferul complet de fişiere şi foldere, poate doriţi să vedeţi dacă puteţi transfera ZIP program şi extrageţi fişierele de îndată ce acestea sunt pe serverul dvs. .

După ce aţi extras fişierele de pe server-ul dvs., veţi avea nevoie pentru a crea o baza de date MySQL. Puteţi găsi pe pictograma de pe panoul de control cPanel, cum ar fi următoarea imagine arată.

Magento MySQL

În scopul de a crea o nouă bază de date, tot ce trebuie să faceţi este să introduceţi numele dorit pentru baza de date Baza de date noi în domeniu, apoi faceţi clic pe [creez baza de date] buton.

Magento create database

Veţi avea, de asemenea, pentru a crea un nume de utilizator; aceasta este atât veţi avea acces la baza de date. Ar trebui să vedeţi opţiunea pentru sub numele şi parola:

Magento add user

Apoi treceţi la următoarea opţiune şi asiguraţi-vă că adăugaţi numele de utilizator pentru a bazei dumneavoastră de date, de control şi să vă asiguraţi că toate privilegiile sunt indicate.

Magento add user1

Magento privileges

Veti avea nevoie de permisiunea de a stabili (CHMOD Settings), pentru următoarele fişiere la 777:
-- Magento / var / .htaccess
-- Magento / app /
-- Magento / var
-- Şi în toate directoarele magento / mass-media

Magento permisiuni

Odată ce aţi setat permisiunile pe care le vor dori să deschidă o fereastră nouă de browser şi de tip în adresa pentru Magento Installation Wizard.

Exemplu: Dacă aţi instalat în http://www.yoursite.com/magento atunci expertul va fi amplasat la http://www.yoursite.com/magento/install/

Cele mai multe configuraţii în wizardul de configurare vor fi ghicit în mod automat pentru dvs., este posibil să aveţi nevoie pentru a schimba lucrurile, după cum este necesar (tara, valuta, etc) Aveţi, totuşi, nevoie de a modifica parametrii de bază de date în prima casetă de "Baza de date a conexiunii" pentru a se potrivi cu cele ale bază de date în care configuraţi anterior.

Rezolvarea problemelor de instalare

Există o mulţime de erori asociate cu acest setup. Am fost la primirea de eroare, cum ar fi SQLSTATE [28000] [1045] Acces interzis pentru utilizatorul 'o0o0o0o0o' @ 'localhost' (folosind password: YES) Bază de date eroare de conexiune

După verificări pentru a vedea ce ar putea fi greşit cu numele de utilizator, am creat un altul, pentru a vedea dacă faptul că ar ajuta. Asta a fost o soluţie pe Magento forum. Nu a vă ajuta. Deci, am creat o altă bază de date şi nume de utilizator pentru magento pentru a încerca din nou.

Această instalare wizard-ul nu poate avea setările corecte pentru dvs. local de gazdă. Întotdeauna asiguraţi-vă să contactaţi administratorul dvs. de gazduire, dacă nu ştiţi exact ce nume de gazdă poate fi.

Dacă întâmpinaţi orice alte erori pe care le puteţi trece în revistă răspunsurile pe forum aici http://www.magentocommerce.com/boards/viewforum/9/

Sau aveţi posibilitatea de a revizui subiectele enumerate în cunoştinţele de bază http://www.magentocommerce.com/knowledge-base

Acest software este inca in stadiu incipient este, deci, dacă vă întâlniţi o eroare pe care nu gasiti un raspuns pentru, Magento echipa ar adevăr appreciate dvs. de postare a ajutorului în cauză de a lor de cercetare şi de testare pentru a ieşi cu o versiune mai nouă şi mai multe versiune îmbunătăţită cu mai puţin de instalare de bug-uri.

Folosindu-vă Magento Panoul de control pentru a seta de Proprietăţi Store
După ce aţi instalat cu succes software-ul dumneavoastră veţi putea să accesaţi secţiunea de administrare şi configurare dvs. lista de produse şi a stabilit ca toate atributele necesare.

Când setarea dvs. de produse, vei vedea un ecran împuşcat, cum ar fi cea de mai jos.

Magento new product

Veţi putea să introduceţi numele, descrierea, atribuie un SKU, pret, greutate, producător, titlul paginii, meta-şi cuvintele cheie astfel încât să vă puteţi optimiza motor de cautare pentru accesare cu crawlere.

Atunci când toate produsele au fost adăugate dvs. să le puteţi vedea în secţiunea admin de catalog, cum ar fi imaginea de mai jos.

Magento admin products

Acest lucru va fi posibil pentru a vă informa despre ce produse sunt de vânzare, precum şi orice alte statistici pe care doriţi să le urmăriţi.

O altă facilitate este foarte frumos, ca urmare a veniturilor suplimentare care pot fi generate este de a vinde caracteristica de cruce. Aceasta este o caracteristică ce alte posturi legate de produsele pe care le-aţi de pe o pagină pentru a entice un cumpărător de a cumpara un produs in plus pentru a merge cu una pe care le-au ales deja. O mulţime de oameni sunt dispusi sa cumpere elemente suplimentare, dacă acestea sunt chiar acolo în faţa ei în loc de a avea să gândească şi să mergem în căutarea ceva legat.

Aici este un screenshot cu ceea ce a vinde caracteristica de eco-înfiinţat arată astfel:

Magento crossell

Magento a software-ului de câteva template-uri disponibile în acest moment, deoarece acestea sunt doar începutul, în etapele de dezvoltare. Dacă sunteţi PHP bine, se poate să fie capabil de a modifica sau adăuga noi configuraţii de imagini la şabloane existente în care acestea sunt prezentate.

Următoarea este o imagine a principalelor pagina de pornire a stoca un demo dezvoltat.

Magento frontpage

Observaţi cum sunt clare grafica. Am găsit unele comertului electronic cu software-ul Am folosit unul dintre dezavantajele au fost incapacitatea de a menţine un nou grafic clar de suprapunere pentru a concura cu companii mai mari, cum ar fi Walmart, Zellers, sau orice alta mare companie pe care le aveţi în propria ţară.

Produsele pagina afişată atunci când clientul este un condensat încă pe deplin layout detaliate ale produsului cu o simplă descriere şi chiar o caseta de sistem de evaluare a informa clientul de pe alte cumpărătorului de aviz al produsului.

Următorul este un screenshot cu o medie de produse de vânzare.

Magento frontpage

Comparaţii cu alte software de comerţ electronic

Acest software are multe caracteristici pentru a boast faţă de alte software-ului, cum ar fi singură pagină Checkout, capacitatea de a navei la mai multe adrese de la o comanda, avansate de marketing cu instrumente de optimizare a motorului de căutare caracteristici. Cu capacitatea de a controla mai multe site-uri şi depozite de la un panou de control, faceţi clic pe o upgrade-urile, capacitatea de a lua comenzi prin telefon, capacitatea pentru un client pentru a plasa o comandă, fără a crea un cont de client, dacă acestea nu vrei sa, si multe altele instrumente promoţionale şi de marketing, cum ar fi motor de căutare uşor de URL-uri, upsells, eco-vinde, Feed-uri RSS pentru noi produse, precum şi auto-generat sitemap.

Acest software nu au posibilitatea de download pentru digitale, ca şi alte site-uri comertului electronic face, cum ar fi osCommerce, Cube Cart, şi ZenCart. Magento de software-ul este pentru produsele fizice.

Acest program software este greu să instalaţi şi să aibă mai multe probleme cu configuraţii. Alte programe, cum ar fi Cube cos si ZenCart sunt instalate cu un simplu cateva configuratii.

Nu am fost capabili de a localiza orice dop sau extensii pentru Magento software-ul în care este insemnat pentru intreprindere o soluţie nivelul comertului electronic şi, prin urmare, tot ceea ce cuprinde cu uşurinţă de o funcţie.

Pentru o lista de template-uri sau programe de completare aveţi posibilitatea să includă puteţi să vizitaţi următoarele site-ului. Acest director conţine link-uri către site-uri web care sunt în prezent lucrează împreună cu echipa Magento pentru a adăuga o oportunitate, chiar mai avansate pentru utilizator www.mgosites.com

Concluzie

Am găsit că pentru întreprinderi mici proprietar care ar dori să facă cea mai mare parte a lucra cu el însuşi un context limitat în programare, acest software nu este potrivit pentru ei. Acest software este menit pentru o mai mare organizatie care mai au nevoie de mai multe magazine şi un sistem uşor de folosit pentru a încorpora toate magazinele combinate atributele.

Acest software este încă în etapele sale de creştere, şi nu trebuie să fie mai multe upgrade-urile, înainte de toate bug-urile vor fi elaborate.

Aş recomanda ca orice individuale de proprietar sau de mici afaceri care ar dori să fie capabilă să instalaţi şi să configuraţi setările pentru un magazin de produse digitale sau fizice, cel mai bine ar fi mai confortabil, folosind un program software, cum ar fi osCommerce, Cube Cart sau ZenCart.Sursa

Unelte personale
Trusa de unelte