Free oscommerce templates

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Free oscommerce templates

  • Tot mai multi utilizatori incearca sa utilizeze magazine online open source si alearga in disperare dupa free oscommerce templates. In general nu gasesti templateuri decente dar problema cea mai mare este daca se si potrivesc pe tipul de magazin pe care il au.

O alta problema mare este si lipsa de resurse, cand cauti in google sau yahoo free oscommerce templates gasesti putine siteuri care in general incearca sa iti bage pe gat contra cost diverse templateuri care sunt departe de ce iti doresti, de cele mai multe ori.

Cea mai buna solutie, parerea mea ar fi sa se apleze la o firma de web design sau la un designer freelancer care poate creea sau modifica un astfel de template la preturi foarte mici.

Templateul se potriveste doar pentru magazinele osCommerce Online Merchant incepand cu versiunea v2.2. Templateul poate fi descarcat de la linkul urmator: free oscommerce template (1.25 MB)

ATENTIE!: va recomandam sa efectuati un back-up inainte de a folosi acest template deoarece suprascrie o parte din fisierele magazinului. Nu ne asumam nici o responsabilitate legata de utilizarea acestuia. Pentru consultanta va rugam sa contactati echipa End Soft Design sau puteti lansa intrebari pe forumul nostru.

Pentru magazinele gazduite de End Soft Design asiguram instalarea gratuita a oricarui tip de magazin tip oscommerce si a templateurilor aferente. Consultati oferta gazduire web.

Sursa

Unelte personale
Trusa de unelte