Free joomla

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Site gratis cu Joomla!

 • In secolul in care orice companie sau persoana fizica doreste sa aiba un site cu care sa isi promoveze afacerile sau imaginea pe web, site gratis sunt 2 cuvinte care incep sa fie cautate din ce in ce mai mult.
  Este destul de greu sa ne hotaram cum sa pornim la drum in lumea www, pe net o sa gasim o multime de provideri de site-uri si hosting, programare custom, web design, logo-uri.... orice dorim. Unii promoveaza chiar ideea de site gratis, o sa vezi insa, ca de fapt trebuie sa platesti hostingul, sau exista alte amanunte ascunse. Ce ne facem insa daca nu avem destui bani pentru a putea plati toate aceste servicii?
  Cum sa fac un site gratis cu Joomla!
  Normal ca termenul de site gratis atrage foarte mult, insa este posibil asa ceva? se pare ca o solutie excelenta este Joomla!, deoarece este gratis si i se pot implementa o serie de extensii, gratuite si ele (sunt si extensii comerciale insa pentru un site destul de bun putem folosi numai extensiile gratuite).
  Putem gasi si hosting gratuit unde Joomla! ruleaza destul de bine, asa ca termenul de site gratis incepe sa devina adevarat.
  Ce trebuie sa faci? trebuie sa petreci cateva ore invatand ce este Joomla!, cum se instaleaza Joomla!, cum instalezi un template Joomla!, cum instalezi extensiile: componente, module, plugin. Trebuie apoi gasit un hosting gratuit, aici o sa vezi cateva comentarii cu privire la hosting in Romania pentru site-uri Joomla!.
  Un site gratis nu inseamna ca totul va fi la distanta de 2 - 3 clickuri, trebuie sa depi ceva munca, dar o sa fi multumit de produsul tau, si mai ales nu o sa te coste niciun ban, nu mai vorbesc ca toti prietenii tai or sa ramana uimiti!!!
  Acesta serie de Tutoriale Joomla! te ajuta sa iti faci un site
  Lectiile urmatoare te vor ghida pas cu pas prin ceea ce inseamna utilizarea Joomla!, asa ca ai rabdare sa le citesti, o sa fi scutit de viitoare problem care pot aparea pe parcurs. Tot in continuare gasesti explicatii amanuntite de la a la z, tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare sa citesti.
  Mult succes si te astept cu comentarii; te rog sa faci comentarii pertinente, la obiect, nu o sa raspund celor care intreba ceva ce deja exista in site si te rog sa eviti genul - vreau raspuns imediat - raspunsul va fi dat in limita timpului disponibil.
  Cineva ma intreba daca se poate face un site din care sa faci bani :) . Se poate face da nu stiu eu solutia, trebuie sa o gasesti singur.
Unelte personale
Trusa de unelte