Bloguri misto

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Cuprins

Lau11.JPG Intrussu'

Te invata cum sa faci bani, cum sa cresti mare, cum sa te faci iubit si apreciat, cum sa gatesti si cum sa-ti pierzi timpul liber. Ok... Sper ca nu ai inghitit galusca. De fapt, blogul este o materializare a dorintei de a creste, de a face bani, de a fi iubit si apreciat; asta e ceea ce se ofera. Iar ce se cere: 5 minute pe zi si bun simt. Si acum, gata cu povestile, da click si vei vedea!

Caramelushca Caramelushca

Ii place sa analizeze relatiile interumane in mod deosebit. Vrea sa afle ce se ascunde in spatele comportamentului uman, dar nu numai... te-ar putea surprinde prin subiecte la care te gandesti poate deseori, dar pe care nu ai avut ocazia sa le exprimi. Asadar, daca esti un visator sau iti place sa reflectezi asupra unor situatii mai mult sau mai putin obisnuite din viata de zi cu zi, pregateste-te sa savureazi o ceasca de cafea sau de ceai verde si ingaduie-ti sa privesti si sa descoperi lumea dintr-o alta prisma.

Blindgirl.jpg BlindGirl

Ii place sa fie ironica, are un deosebit simt al umorului si ne prezinta curiozitati si intamplari din viata de zi cu zi. O pasioneaza fotografia si calatoriile, iar citatele, imaginile si glumele sunt cireasa de pe tort! Asculta muzica foarte buna, mentionandu-i pe legendarii Phoenix si Cargo. Ne intampina cu celebrul citat al lui Constantin Brancusi: "A vedea in departare este ceva, insa a ajunge acolo este cu totul altceva".

Mylro.jpg Blogul echipei MYLRo.org

Poti discuta cu doua dintre cele mai influente persoane ale comunitatii Linux din Romania. Aici open source-ul este la el acasa, se mananca linux pe paine si se raspunde la intrebari de geek. Site-ul este un punct de pornire pentru toti cei care doresc sa se initieze in domeniul fascinant al liniei de comanda. Dar sa nu exageram cu linia de comanda, linux is not about that!


Dono Dono

Gasesti ceva interesant in fiecare post, chiar si daca esti atent doar la modul in care descrie obiectele sau personajele. Spune lucruri profunde, este extrem de calculat si glumeste mult. Te face sa zambesti atunci cand nu te astepti si te duce cu mintea de la un subiect la altul fara sa simti. Ii place sa fie elegant in gandire. Isi pune mintea la contributie si despica firul in patru pentru a gasi rezolvari.

Oradeanul.jpg Oradeanul

Se bucura de simpatia poporului din vestul tarii si este membru important al comunitatii de bloggeri din Romania. Critica mult si ne tine la curent cu tendintele, zvonurile si gafele facute de mai-marii, sus-pusii si bine-cunoscutii... Pune mare accent pe IT si il vedem prin poze cu bautura-n mana. Pardon, nu numai in poze.


Lavi marcu.jpg Lavi Marcu

Blogul unui antreprenor de internet ce a fondat www.captaingo.com si a castigat cateva concursuri de profil cu planul sau de afaceri. Gasesti informatii despre antreprenoriat, internet, sisteme crm si calatorii. Sursa

Unelte personale
Trusa de unelte