Powered by oscommerce

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Revizia pentru 3 februarie 2009 14:56; WikiAdmin (Discuție | contribuții)
(dif) ←Versiunea anterioară | afișează versiunea curentă (dif) | Versiunea următoare → (dif)
Salt la: navigare, căutare

OsCommerce este un un system de management al magazinelor on-line bazat pe open source, fiind gratuity in cadrul licentii GNU (General Public Licence). Ofera o gama larga de functionalitati pentru magazinele on-line gata realizate care ofera proprietarului magazinului posibilitatea sa creeze, sa ruleze si sa mentina un magazine on-line cu un effort minim, fara costuri, taxe sau alte limite implicate.

OsCommerce a fost lansat în martie anul 2000 în Germania de fondatorul proiectului şi liderul acestuia Harald Ponce de Leon ca proiect de schimb. În timp ce osCommerce este inca in stagiul lui de dezvoltare, prezenta eliberare a lui Milestone 2.2 este considerata stabilă ca evidenţiat de mii de magazine din intreaga lume care au scris în acestea următoarele:"powered by osCommerce". Există un plan şi pentru Milestone 3.0 care este aşteptat ca acesta sa fie o majoră rescriere a programului pentru a incorpora un object-oriented backend, un template de sistem pentru a fi posibil schimbări uşoare şi incluse zone administrative, de utilizatori şi de definire a parolei în timpul instalării.

Comunitatea OsCommerce este una din cele mai mari comunitati de e-commerce avand in componenta un numar de 164.200 de membrii, proprietary de magazine si programatori in intreaga lume. Pana in momentu de fata exista un numar de 4500 de add-ons disponibile, care au fost create de comunitate pentru extinderea caracteristicilor unui magazine on-line osCommerce.

OsCommerce combina solutii open source pentru a oferi o platforma deschisa si gratuita de e-commerce, care include limbajul PHP si serverul de baze de date MySql. Fara cerinte speciale, osCommerce ruleaza pe ori server cu PHP 4.1+ care ruleaza pe Linux, Solaris, BSD, Mac OS X si Microsoft Windows.

Numarul de magazine live din intreaga lume a ajuns la cifra de 12,734.

Actualmente, osCommerce a ajuns la un nivel inalt, indreptandu-se catre solutiile de framework-uri e-commerce care nu sunt doar usor de configurat si mentinut, dar si usor de presentat de catre administratorii magazinelor la nivelul cerintelor unice ale consumatorului.

Caracteristici ale osCommerce:

- functionalitati generale (limbaj in mai multe limbi: engleza, germana si spaniola, toate caractiristicile disponibile din start, compatibil cu toate versiunile PHP 4)

- instalare/configurare

- design/aspect (structuri de implementare a template-urilor)

- administrare si functionalitate backend

- clienti si functionalitate frontend

- functionalitate pentru produs

- functionalitate de plata

- functionalitate de distributie

- funtionalitate de taxa Sursa

Unelte personale
Trusa de unelte