MODx 0.9.6.2

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

MODx anunta MODx versiunea 0.9.6.2

<div class="floatright">MODx logo</div>

Echipa din spatele MODx (conţinutul sistemului de management de software) a lansat versiunea 0.9.6.2.
Du-te aici pentru a descărca această versiune.
Această nouă versiune este completarea original echipa a avut viziune pentru MODx. De acum, codul lor de moştenire de bază are un nou nume: Evolution.

Dar echipa de lucru este de pe acum în noua versiune "0.9.7", care va fi probabil numit Revoluţia şi numărul de versiune 1.0 re-numit

Aceste noi nume va fi noul logo-uri, site-ul de arhitectura, resurse de sprijin şi de design site web.

MODx Evoluţia cod de bază (0.9.6.x) vor fi suportate de mult timp (în funcţie de echipă), pentru că acolo sunt sute de mii de instalări în întreaga lume şi echipa se angajează să furnizeze site-ul proprietar cu liniştea sufletească ştiind că nu sunt lăsat în întuneric.

O versiune viitoare a MODx Evoluţia va începe să-l vezi corela direct cu Revoluţia de limbă străină (de exemplu, "Resurse" devine "Elemente"), şi, de asemenea, aduce o mult mai svelte miez de distribuţie.

MODx Revoluţia la versiunea 1.0 (versiune viitoare) are un masiv îmbunătăţită şi codul de versiunea 2.0 va avea un nou 100% şi codul unic. Echipa a dezvoltat de asemenea, instrumente de migrare, care va ajuta la conversia vechi de site-uri de la noua versiune, fără prea multe probleme.

MODx Revoluţia aduce de asemenea o foarte distincţie clară între partea centrală (API, Parser-ul, de acces la date, baza de control pentru acces, etc), precum şi programe de completare (idem, Wayfinder, et al conţinut). MODx tradiţional a fost distribuit cu valoarea iniţială de conţinut şi o selecţie de resurse.

Verificaţi mai multe informaţii despre această versiune viitoare: http://modxcms.com/roadmap.html (dacă aveţi sugestii de echipă este bine să le auzi)

Pentru ca programele de completare sunt împărţite de la bază mai multe actualizări frecvente vor apărea. Un slimmer de distribuţie, unele armonizarea terminologiei, şi o separate dedicate pentru Elemente de instalare (în prezent, "Resurse"), va servi pentru a facilita tranziţia de alte persoane, atunci când în cele din urmă de a adopta alegeţi MODx Revoluţia 2.0 codul de bază.

Mai multe detalii aici: http://modxcms.com/the-evolution-of-a-revolution.html

Despre MODx
MODx este un software de sistem de management de conţinut şi un cadru de aplicare PHP dezvoltat de un grup de oameni talentati, nu crearea de bronz despre un alt portal de sistem.
Mai multe informaţii pot fi găsite pe site-ul lor: www.modxcms.com

Este licenţiat sub licenţa GNU GPL, care se traduce în liberă pentru oricine de a utiliza. Este construit in PHP, foloseste o baza de date MySQL backend şi rulează pe orice versiune destul de mult, fie a lansat în ultimii ani (acesta va lucra de asemenea, Apache sau IIS pe serverele de web). Panoul de control sale (Manager) se execută destul de mult de pe orice browser modern, inclusiv Safari. Este rapid pentru a permite, de asemenea, o pârghie de a furie târziu AJAX / tehnologii Web 2.0.

Pentru mai multe detalii despre caracteristicile sale faceţi clic aici: http://modxcms.com/features.html
Descărcaţi ultima versiune stabilă aici: http://modxcms.com/downloads.html

Sursa

Unelte personale
Trusa de unelte