Coppermine photo

De la EuroDomenii - Domenii .Eu .Ro Registrator Acreditat

Salt la: navigare, căutare

Termeni şi condiţii

Administratorul paginii Coppermine Photo Gallery va încerca,în general, să înlăture sau să editeze orice material indecent sau imoral cât mai repede cu putinţă. Totodată, este imposibil ca acesta să verifice fiecare mesaj/imagine nouă. În acelaşi timp, sunteţi de acord ca tot materialul acestei pagini reflectă punctul de vedere şi opinia autorului mesajului/imaginii şi nu a administratorului sau a webmaster-ului, (cu excepţia mesajelor/imaginilor care le aparţin) din acest motiv,aceştia nu pot fi răspunzători pentru acest material.

Sunteţi de acord să nu postaţi material cu caracter abuziv, obscen, vulgar, calomnios, cu instigare la ură, ameninţări, hărţuire sau orientare sexuală sau orice alt material care poate încălca orice alte legi aplicabile. În aceeaşi ordine de idei, sunteţi de acord ca administratorul sau webmaster-ul paginii Coppermine Photo Gallery are,în orice moment,dreptul de a şterge sau edita orice material. În calitate de utilizator, sunteţi de acord ca informaţiile trimise anterior să fie stocate într-o baza de date. Aceste informaţii nu vor fi divulgate către terţe persoane fară acordul dumneavoastră. Administratorul sau webmaster-ul nu pot fi traşi la răspundere pentru eventualele date compromise în urma unei accesări neautorizate şi/sau a unui atac tip "hacker" ale serverului şi/sau bazei de date.

Această pagină utilizează cookie pentru a stoca informaţii în calculatorul dumneavoastră. Acestea servesc doar pentru a îmbunătăţi procedura de vizualizare. Adresa electronică (e-mail) este utilizată doar pentru a confirma înregistrarea dumneavoastră sau pentru parola (parola uitată) .Sursa

Unelte personale
Trusa de unelte